Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tervetuloa syksy ja Mikael!

Tänä kesänä lomilta paluu tuntui hyvältä. Kerrankin kesän kuumuudesta oli saatu nauttia yllin kyllin, joten oli erityisen miellyttävää aloittaa työt uusissa, väljemmissä ja raikkaissa tiloissamme. Innostavaa oli myös se että saimme uuden jäsenen, Mikael Raesteen,  jo tiiviiseen projektivastaavien joukkoomme. Alku on sujunut vaivatta, ja vaikka perehdytettävää on paljon, ovat työt lähteneet rullaamaan erinomaisesti. Alla Mikaelin esittely ja fiiliksiä ensimmäisestä viikosta.

Mikael: Ensimmäisen viikon jälkeen olen häkeltynyt siitä, kuinka lämpimästi Kuluvaakan tiimi on ottanut minut vastaan. Minut on perehdytetty äidillisen huolellisesti projektivastaavien laajaan työnkuvaan tavalla, josta näkee prosessin selkeyden ja muiden projektivastaavien todella osaavan työnsä. Ilokseni voin myös sanoa, että osakkaat Kari ja Janne sekä asiakaspäälliköt ovat pitäneet viihtymisestäni jatkuvasti huolta. On ollut todella helppo solahtaa osaksi tiimiä.

Aikaisempi työhistoriani painottuu terveydenhuollon ja konsultoinnin puolelle. Viimeisimpänä, olen myynyt muun muassa sairaaloita ja sairaalapalveluita pääosin kehitysmaille yhtiön osaomistajana. Terveydenhuollon lisäksi minulla on kokemusta taloushallinnosta sekä markkinoinnista. Mahdollisuus työskennellä ja oppia laaja-alaisen Kuluvaakan repertuaari on kuitenkin jotain aivan uutta. En malta odottaa, että pääsen näyttämään taitoni projektivastaavana ja kehittymään mahdollisimman paljon tulevien vuosien aikana.

Tervetuloa Mikael!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland