Yritys

Ajatus yritysten ulkoisten ostojen kilpailutukseen keskittyvästä yrityksestä oli muhinut Kuluvaakan perustajien ja osakkaiden Kari Honkikankaan ja Janne Kajalan mielessä jo pidemmän aikaa. Kummankin pitkä tausta yritysmyynnin johtotehtävissä antoi erinomaiset eväät oman yrityksen perustamiseen ja vihdoin vuonna 2014 syntyi Kuluvaaka Oy.

Kuluvaaka on säästämisen ja kilpailuttamisen ammattilainen, jonka tärkein tehtävä on varmistaa, että asiakasyrityksemme saavat hankkimansa palvelut markkinaehtoiseen hintaan, taaten samalla ostetun palvelun laadun. Tuomme tasapuolisen neuvotteluaseman asiakasyritystemme sekä palveluntarjoajien välille ja kauttamme yrityksenne saa massaostajan neuvotteluvoiman, joka edesauttaa paremman hinnan saamista.

Olemme nopea ja vaivaton kumppani liiketoiminnan prosessien tehostamiseksi ja kustannusten alentamiseksi. Haluamme parantaa suomalaisten keskisuurten yritysten kustannuskilpailukykyä matkalla maailmalle ja tehokkaampaan liiketoimintaan.

Kuluvaakan kasvu on ollut perustamisesta lähtien tasaista ja yritys työllistää tällä hetkellä noin 20 asiantuntevaa, motivoitunutta ja taustoiltaan erilaista henkilöä.

Kaikkea toimintaamme ohjaa Kuluvaakan henkilöstön kanssa yhdessä kehitetyt arvot:

  • 100 % intohimo auttaa
  • 100 % suoraa puhetta
  • 100 % riippumaton toimija
  • 100 % motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö

Mikäli haluat tulla osaksi Kuluvaakan tiimiä, voit tutustua avoinna oleviin työpaikkoihimme täällä tai lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@kuluvaaka.fi.