Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Meidän tarinamme

Liiketoiminnan muut kulut voivat tuntua monimutkaisilta ja vaikeaselkoisilta. Työmäärä näiden ostojen hoitoon on usein suurempi kuin siitä saatava hyöty. Tämän vuoksi vastuulliset henkilöt yrityksissä tyytyvät usein tekemään nämä vähemmän liiketoimintakriittiset ostot melko kevyesti ja palveluntarjoajan vaihtamisen kynnys on korkea. Myös osaaminen on usein palveluntarjoajan puolella syvällisempää kuin asiakkaalla, jolloin kaikkiin sopimusehtoihin ei välttämättä osata kiinnittää huomiota. Kuluvaaka tuo sopivaa tasapainoa keskusteluihin.

Olemme ratkaisseet ongelman menemällä asiakkaan puolelle pöytää ja palkkaamalla joukon eri alojen ammattilaista takaamaan yhtenä joukkueena asiakkaillemme markkinaehtoiset ratkaisut ja tasapuolisen neuvotteluaseman. Erityisesti painotamme sisältöä ja kokonaisedullisuutta. Myös palveluntarjoajat näkevät auditointiprojektin mahdollisuutena joko syventää ja parantaa nykyistä asiakassuhdetta tai saada uusia asiakkaita. Mallimme on aina reilu, avoin ja kohtelias.

Kuluvaakan missio on parantaa ja tehostaa keskisuurten yritysten muita liiketoiminnan ostoja tulosvastuullisesti, riippumattomasti ja asiakkaillemme vaivattomasti.

Mikäli emme pysty tarjoamaan asiakkaillemme välittömiä mitattavia säästöjä, palvelumme ei maksa mitään!

Kaikkea toimintaamme ohjaa Kuluvaakan henkilöstön kanssa yhdessä kehitetyt arvot:

 • 100 % riippumattomuus
 • 100 % mutkaton ja helppo
 • 100 % suoraa puhetta
 • Henkilöstö kuvake

  henkilöstö

 • Asiakkaat kuvake

  asiakkaat

 • Omistajat kuvake

  omistajat

Kuluvaaka tuottaa parasta mahdollista arvoa asiakkailleen. Kaikki lähtee tyytyväisestä henkilöstöstä, joka palvelee asiakasta hyvin tuottaen näin arvoa Kuluvaakan omistajille.

Kuluvaaka on yhteiskuntavastuullinen yritys ja 100% kotimainen. Tuemme Pelastakaa lapset ry:n sekä Suomen Luonnonsuojeluliiton toimintaa.

Huomioimme toiminnassamme aina asiakkaan määrittämät vastuullisuuskriteerit ja haitalliset vaikutukset kestävyystekijöihin.

Yhteistyökumppani_Pelastakaa lapset_ryKuluvaaka_yhteistyökumppani_Suomen luonnonsuojeluliitto logo
Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland