Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Jatkuvat palvelut

Seuraa ostoprosessia ja varmista markkinaehtoiset sopimukset.

Kumppanuuteen perustuva malli, jossa pidämme huolen johdonmukaisesta ja selkeästä ostoprosessista. Suosittelemme tietoon, markkinatilanteeseen ja havaintoihin perustuen yrityksesi tarpeisiin sopivimmat palvelut.

Sinulle jää aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.Palveluprosessit

Budjettiturva

Vakuutusten hoitopalvelu

Liittymien optimointipalvelu

Budjettiturva

Varmistamme, että sopimuksesi käynnistyy ja toimii sovitusti. Saat käyttöösi Kuluvaakan datapankin ja eri alojen erityisasiantuntijat, aina kun kaipaat benchmarkia sopimukselle. Seuraat nimetyn yhteyshenkilön avulla sopimustesi ja käyttämiesi palveluiden tilaa, elinkaarta, kustannuksia ja riskejä.

Vakuutusten hoitopalvelu

Räätälöimme yrityksellesi sopivimmat vakuutusratkaisut. Kuluvaaka pitää huolen vakuutusten sisällöstä, tarkastaa maksunmuutosten markkinaehtoisuuden sekä etenee asiakkaan luvalla kilpailutukseen. Ennakoi yllätykset oikealla riskinhallinnalla ja budjetoinnilla.

Liittymien optimointipalvelu

Pääsy Kuluvaakan liittymäportaaliin, joka analysoi liittymäkannan, ehdottaa siihen optimointeja toteutuneen käytön mukaan ja tarkastaa laskut liittymäkohtaisesti. Optimointipalvelu helpottaa asiakkaan matkapuhelinliittymien käytön ja kustannusten seurantaa, sekä mahdollistaa
matkapuhelinliittymien optimoinnin aina tarpeen mukaan. Palvelu pitää liittymät jatkuvasti ajan tasalla, minimoi ylimääräisiä kustannuksia ja tuo kustannussäästöjä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja tarkasta yrityksesi ostosopimukset.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland