Palvelut

Palveluiden kilpailutus on meidän työmme

Kauttamme kilpailutat laajasti yrityksesi ulkoiset ostot. Pääasialliseen asiakassegmenttiimme lukeutuvat 50+ työntekijää työllistävät yritykset toimialasta riippumatta. Toimintamme perustuu täyteen riippumattomuuteen päämiehistä kaikilla kilpailutusalueilla ja palkkiomme saamme ainoastaan asiakkaalta. Olemme jakaneet yleisimmät kilpailutusalueet neljään kategoriaan, mutta tarkistamme mielellämme myös yrityksenne muiden ulkoisten hankintojen tilanteen.

Kilpailutettavat palvelut

Kilpailutettavat palvelut

Vaikka kilpailutuksessa tärkeässä osassa on markkinaehtoisen hinnan saaminen, on asiakkaamme saaman palvelun laadulla yhtäläinen merkitys. Haluamme löytää asiakkaillemme parhaiten sopivan palvelun niin, että hinta on oikea ilman laadun heikentymistä – eikä tämä välttämättä aina tarkoita palveluntarjoajan vaihtoa.

Me Kuluvaakassa asetamme palvelumme laadun korkealle. Kilpailutus hoidetaan hyvässä hengessä keskustellen päämiesten kanssa ja ottaen huomioon myös heiltä esiin nousevat laadulliset kehitysideat, joiden avulla asiakkaamme saavat aiempaa parempaa palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tarkistetaan, miten voisimme auttaa yritystäsi ulkoisten ostojen kanssa.

Palveluiden kilpailutuksesta tehdään asiakkaalle helppoa

Sovittuamme yhdessä toimeksiantoon sisältyvät kilpailutusalueet, aloittaa Kuluvaakan tiimi työnsä.

Keskustelujen jälkeen toimitamme asiakkaalle auditointiraportin, jossa sovitaan tavoitteet, kilpailutuksen piiriin tulevat ostot, aikataulu sekä raportointimalli. Tämän jälkeen hoidamme valtakirjalla puolestasi kilpailutuksen. Aikasi vapautuu liiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen, kerryttäen samalla säästöjä.

Kuluvaaka Oy on täysin riippumaton asiakkaan päämiehistä. Päämiehet eivät maksa Kuluvaaka Oy:lle palkkiota vaan toimeksiantaja on aina asiakas. Auditoinnin lisäksi maksat vain aikaan saaduista säästöistä. Palvelujemme avulla asiakkaan kulusäästöt ovat olleet merkittäviä. Tutustu laskuriimme ja tarkista, mikä on Sinun yrityksesi säästöpotentiaali.

Referenssit-sivuilla voit tutustua tyytyväisiin, säästöjä saaneisiin asiakkaisiimme.