Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kesätyöntekijöiden tunnelmia

Kesän merkkejä ovat yllättävän lämpimän ja aurinkoisen kelin lisäksi tilapäinen nuorennusleikkaus Kuluvaakan toimistolla. Olemme taas saaneet vahvistusta, kun edellisiltä vuosilta tutut kesätyöntekijät liittyivät joukkoomme! Useamman kesän kokemuksella työt lähtivät rullaamaan vauhdilla, kuitenkin koko ajan uusia asioita oppien.  

Tässä hieman kesätyöntekijöiden mietteitä ensimmäisen viikon jälkeen:

Mariela: Kuluvaaka on tarjonnut minulle jo parina aiempanakin kesänä työpaikan, ja mikä parasta olen saanut työskennellä myös opintojeni lomassa ajoittain koko lukuvuoden. Se on ollut inspiroivaa, erilaista ja hyvä keino viedä myös hetkellisesti ajatuksia pois varsinaisesta työstäni, opiskelusta. Kuluvaakassa on ollut opettavaista ja miellyttävää työskennellä ammattitaitoisten, osaavien ihmisten opastuksella. Kiitos siitä heille kaikille!

Eppu: Oli mahtavaa kuulla, että saan työskennellä kesällä Kuluvaakassa. Vaikka monet työtehtävät ovatkin yksinkertaisia, on hienoa tuntea ja tietää kantavansa oman kortensa kekoon joukkuetta varten. Parasta on kuitenkin yksi erityinen asia – täällä työskennellessään altistuu väkisinkin oppimaan uutta. Jokainen työpäivä tuo mukanaan tärkeitä opetuksia, kokemuksia ja taitoja, joille tulee varmasti olemaan käyttöä tulevaisuudessa. Olen päässyt mukaan myös oikeisiin asiakastapaamisiin, mikä on varsin kiintoisaa. Kiitos tästä mahdollisuudesta.

Iipo: Kuluvaaka on hyvä ja mukava kesätyöpaikka nuorelle. Työaika täällä on kulunut erittäin nopeasti ja hommia on koko ajan riittänyt. Olen jo lyhyessä ajassa oppinut paljon uusia asioita ja tärkeitä taitoja työelämää varten. Odotan mielenkiinnolla mitä tulevat viikot tuovat tullessaan. Toimistotöiden lisäksi on ollut kiva päästä asiakaspäälliköiden matkassa tapaamaan Kuluvaakan palkan maksajia – asiakkaita.

Olemme erittäin iloisia, kun pystymme taas antamaan usealle nuorelle mahdollisuuden olla oikeasti avuksi tärkeissä asioissa, jotka vuoden varrella ovat olleet tehtävälistalla, mutta jotka ovat kiireen keskellä jääneet tekemättä, pohtii Kuluvaakan toinen perustaja Kari Honkikangas.

Samalla nuoret saavat arvokkaita kokemuksia työelämästä ja mikä parasta, pystyvät toteuttamaan omia unelmiaan itse tienatuilla rahoilla, Kari jatkaa.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland