Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kuluvaakan nuoret sankarit

Nuorten ymmärryksen lisääminen työelämää kohtaan on iso missio työtä tekevälle sukupolvelle. Nuorten työllistymistä on hieman paremmin alettu tukea, mutta ikävän usein ollaan tilanteessa jossa nuori jää ilman kesätyötä. Kesätyökokemukset ovat nuorille tärkeitä hetkiä elämässä, sillä jokainen meistä muistaa varmasti ensimmäiset kesätyöpaikkansa ja muistelee niitä lämmöllä. Kesätöiden tuoma kokemus opettaa millaista on olla osa työporukkaa, ottaa vastuuta, hallita omaa aikaa ja rahankäyttöä ensimmäisen palkan ponnahtaessa tilille. Kesätyöt ovat nuorelle usein ensikosketus aikuisuuteen ja siihen, minkälaista on työelämä – sitä on vaikea korvata muiden tarinoilla. Kesätöiden tarjoama kokemus kannustaa nuorta eteenpäin opinnoissa, oman polun valinnassa ja saattaa näiden kautta myös saada uudenlaisia tärkeitä kontakteja. Kuluvaaka haluaa olla mukana tukemassa nuorten työllistymistä ja meillä onkin tänä kesänä kolme nuorta tutustumassa siihen, että millaista on olla Kuluvaakalainen. Alla nämä kesätyöntekijät kertovat fiiliksistään, kokemuksestaan sekä odotuksistaan kesätyötään kohtaan.

Mariela: Ensimmäinen kuukausi takana ja täytyy rehellisesti myöntää, että olen yllättynyt! Yllättynyt siitä, miten nopeasti ensimmäiset viikot ovat vilahtaneet. Kuluvaakan osaava tiimi on ottanut minut hienosti vastaan, ja saanut kiinnostukseni heräämään tarjoamalla mahdollisuuden olla mukana jo nyt niin monessa sekä kannustanut myös tekemään itse kykyjeni mukaan. Pidän haasteista ja uskon niitä myös saavani koko ajan lisää. Odotan jo innolla tulevia viikkoja ja uskon saavani tästä paljon. Paljon faktaa; tietoja eri toimialoista ja yritysten toiminnasta yleensäkin, mutta toivottavasti myös hieman tätä Kuluvaakalaisten asennetta, jolla varmasti pärjää alalla kuin alalla. ?

Iipo: Kuluvaaka on hyvä kesätyöpaikka. Aikaisempina kesätyövuosinani olen aina oppinut paljon uutta työskennellessäni täällä. Tänäkin vuonna kahden ensimmäisen kesätyöpäiväni jälkeen, olen saanut aikaisemmin oppimani taidot takaisin sekä oppinut jo paljon uutta.

Eppu: Täällä on ollut hauskaa, helppoa ja mielenkiintoista työskennellä. Olen tehnyt 6-tuntisia työpäiviä, joiden aikana olen tehnyt muun muassa materiaaleja asiakastapaamisia varten, hakenut päättäjien yhteystietoja sekä muita toimiston avustavia tehtäviä.

”On hienoa, että meillä on mahdollisuus antaa nuorille kokemuksia työelämästä sekä  saada samalla tärkeää apua kiireen keskelle. Jo nyt voimme todeta, että hyvän mielen lisäksi olemme saaneet valtavasti ihan oikeaa apua asiakkaidemme projektien edistämiseen” toteaa Kuluvaakan toinen perustaja Janne Kajala.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland