Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ostamisen asiantuntijoiden joukko kasvaa.

Kuluvaaka on liiketoiminnan muiden kulujen auditointiin ja ostoihin erikoistunut erityisosaajien joukko.

Riippumaton ostamisen asiantuntija

Tiimityöllä arvoa asiakkaalle

Tiimi koostuu rautaisista ostamisen asiantuntijoista. Yhdessä onnistumme tuottamaan parasta mahdollista arvoa asiakkaille. Kaikki lähtee tyytyväisestä henkilöstöstä tuottaen näin arvoa yritykselle ja asiakkaille. Kaikkea toimintaamme ohjaa Kuluvaakan henkilöstön kanssa yhdessä kehitetyt arvot: 100 % intohimo auttaa, 100 % suoraa puhetta, 100 % riippumaton toimija, 100 % motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö.

Tilaa kasvaa asiantuntijana

Tilaa kasvaa asiantuntijana

Oletko saavuttanut jo tietyn pisteen urallasi ja toivot seuraavaa askelta? Meillä ei uuden oppiminen lopu. Pääset parhaalle näköalapaikalle ostamisen maailmaan. Meillä on laaja ostojen sekä palvelujen tietovarasto. Valitset oman tavan toteuttaa työtäsi, annamme tukea sekä tilaa kasvaa asiantuntijana omaan rooliisi. Olemme savuttaneet yrityksenä jo paljon, mutta tarinamme yrityksenä on vasta alussa…

Säästä ostamisella

Merkityksellistä työtä

Olemme olleet toteuttamassa monia kiinnostavia ja asiakkaillemme tärkeitä auditointeja ja kilpailutuksia. Olemme auditoineet 700 asiakasyritystä, toteuttaneet 6000 kilpailutusta sekä hankkineet 20 milj. euroa säästöä asiakkaillemme. Ydinliiketoimintaamme on ostaminen ja olemme liikevaihdolla ja henkilöstömäärällä mitattuna markkinajohtaja. Varmistamme asiakkaan tasapuolisen neuvotteluaseman laajan tietovarastomme kautta.

Kannustava kompensaatio

Kannustava kompensaatio

Tarjoamme kannustavan palkan ja ”tavanomaisten” etujen (puhelin ja liittymä) lisäksi haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja huolehtivat terveydestään. Tätä tukien tarjoamme kuntosali- ja liikuntaedun, sairauskuluvakuutuksen sekä henkilöstörahaston.

Hae meille töihin!

Jos olet kiinnostunut liittymään osaksi asiantuntija-tiimiämme, jätä avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@kuluvaaka.fi.

 • Sallitut tiedostotyypit: 5mb, Max. tiedoston koko: 64 MB.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 • Kuluvaaka logo valkoinen

  © 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

  Helsingin toimipiste
  Tammasaarenlaituri 3
  00180 Helsinki, Finland

  Turun toimipiste
  Juhana Herttuan puistokatu 21
  20100 Turku, Finland