Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Projektivastaava Linda esittäytyy

Vuoden alussa projektitiimiin liittyi täpäkkä hauska persoona Linda, joka tuo rohkeudellaan ja iloisuudellaan lisää energiaa sekä osaamistaan.

Linda: Olen ollut osa Kuluvaakan tiimiä alkuvuodesta asti ja en voisi olla tyytyväisempi. Porukkamme on kannustava, hauska ja erittäin asiansa tunteva. Lisäarvoa tuon Kuluvaakaan eri liiketoimintaympäristöjen tuntemuksesta, josta olen kartoittanut asiantuntemusta sekä opiskeluista että eri työympäristöistä. Erityistä osaamista sain työskennellessäni Maailmanpankin toimittamassa tutkimuksessa, jossa pääsin sisään eri toimialojen liiketoimintaympäristöihin ja sain analysoida laajasti eri alojen heikkouksia ja vahvuuksia. Varmasti myös monenkirjava kokemukseni eri aloilta kuten henkilöstö-, urheilu- ja kaupanalalta antavat kokonaisvaltaista ja käytännöllistä näkemystä.

Tyyppinä haluan luoda hauskaa ja rentoa ilmapiiriä, jossa kaikilla on kiva olla mukana – nauran ja, toivon mukaan, tartutan omilla hölmöillä jutuillani hyvää fiiistä ja positiivista työilmapiiriä. Vaikka työmme on asiantuntevaa, niin se ei estä sitä, että töissä voisi olla hauskaa!

Linda Kauppinen, linda.kauppinen@kuluvaaka.fi, 040 844 1120

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland