Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Asiakaspäällikkö Petteri ja tiimipäällikkö Maria esittelevät toisensa

Kuluneen vuoden aikana Kuluvaakan tiimi on kasvanut erilaisilla osaajilla ja persoonilla. Työyhteisömme on monenkirjava joukko, jossa täydennämme toinen toisiamme. Seuraavaksi puheenvuoron saa asiakaspäällikkömme Petteri ja tiimipäällikkömme Maria, jotka molemmat esittelevät toinen toisensa.

Petteri: Maria saa asioita tapahtumaan. Päätöksentekokyky yhdistettynä ammattitaitoon ja osaamiseen, on voittava yhdistelmä, joka pitää Kuluvaaka-laivan kurssissa. Kiireen keskellä Marialla on aina aikaa auttaa ja sparrata eikä ole harvinaista, että Maria käärii hihat ja tekee tarvittaessa parit myyntipuhelut projektitiimin johtamisen ohella. Koska Maria on istunut molemmilla puolilla pöytää, pystyy Maria yhdistään menestyksekkäästi niin asiakkaan kuin palvelutarjoajan näkökulmat. Positiivinen ja ahkera asenne tekee Mariasta työkaverin vailla vertaa.

Petteri Laine, petteri.laine@kuluvaaka.fi, 050 464 0604

Maria: On ollut mahtava tutustua Petteriin tässä vuoden aikana. Hän on mies, jonka tiedon halu ei lopu koskaan ja koska tietoa häneltä löytyy myös omasta takaa aivan valtavasti, niin myös oma oppiminen hänen seurassaan on taattu.Petterillä on pitkä tausta uimavalmentajana, maajoukkuetasolla, joten vanha sanonta ”suoraan syvään päätyyn” pitää tässä tapauksessa kirjaimellisesti paikkaansa. Valmis hyppäämään mihin tahansa ja laittamaan itsensä likoon.Paras puoli Petterissä kuitenkin on hänen inhimillisyys muita kohtaan, uskon, että se heijastuu vahvasti niin asiakkaisiimme kuin työkavereihinkin. Petteri välittää ihmisistä aidosti ja tekee työtään suurella sydämellä. Ja onhan Petteri nyt ihan hemmetin kova myyjä!

Maria Löfgen, maria.lofgren@kuluvaaka.fi, 050 353 0766

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland