Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kuluvaaka saanut vahvistusta viidestä osaajasta viimeisen vuoden aikana

Vasemmalta oikealle: Juho Mäkelä, Linda Kauppinen, Maria Löfgren, Petteri Laine, Sasu Karjalainen.

Voimme iloksemme kertoa, että Kuluvaakan porukka on kasvanut viidellä huippu tyypillä, joiden kaikkien osaaminen vastaa yli 100 työvuotta eri toimialoilta. Vaikka viimeinen vuosi on ollut maailmantilanteen vuoksi haastava, niin olemme kyenneet kasvamaan ja vahvistamaan tiimiämme uusilla osaajilla.


Meille Kuluvaakalaisille on ylpeys ja tärkeys, että työyhteisömme on erittäin hyvinvoiva, avoin ja suorapuheinen – huumoria ja hauskuutta unohtamatta. Erilaisten ihmisten avulla täydennämme toinen toisiamme ja tuomme laaja-alaista osaamista eri hankintojen osa-alueille.
Kaikki meistä saavat loistaa omina itsenämme, mutta yhtenä isona yhdistävänä tekijänä voimme pitää sitä, että kaikilla on suuri tahtotila auttaa ihmisiä ja yrityksiä, koemme työmme merkitykselliseksi sekä tiedon ja oppimisen janomme on lähestulkoon loputon.


Rekryämisemme ei kutenkaan lopu tähän, vaan kasvatamme edelleen iloista joukkoamme. Jos kiinnostuit meistä, niin voit ottaa suoraan yhteyttä tiimipäällikköömme Maria Löfgreniin, 050 535 0766, maria.lofgren@kuluvaaka.fi


Esittelemme tarkemmin uudet Kuluvaakalaiset seuraavissa postauksissa, joten pysyhän kuulolla!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland