Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kuluvaaka tuo vipuvartta sopimusneuvotteluihin

Kuluvaaka toimii asiakkaan edustajana valtakirjalla. Näin saat markkinoiden parhaat sopimukset. Joko sinä olet ottanut ”tilintarkastuksen” yrityksesi ostoille?

Kun asiakasyritys on antanut Kuluvaakalle toimeksiannon, valtuuttaa yritysasiakas samalla Kuluvaakan edustajakseen. Valtakirja antaa palveluntarjoajille selkeän kuvan kunkin osapuolen rooleista ja sopimustiedot asiakkaan ostamista palveluista saadaan suoraan Kuluvaakalle ilman välikäsiä. Ja mikä tärkeintä, asiakkaan ei tarvitse kaivaa sopimusarkistojaan.

Asiakkaan kannalta parasta lopputulosta haetaan koko markkinasta eikä yksikään palveluntarjoaja ole erikoisasemassa. Asiakkaalla on viime kädessä valta päättää keneltä tarjouksia pyydetään sekä minkä tarjouksen hän lopulta valitsee. Kuluvaaka toki antaa voimakkaita suosituksia laajaan aineistoon perustuen.

Kuluvaakan malli tuo tärkeää neuvottelutasapainoa. Palveluntarjoajat ovat usein paljon isompi kuin asiakasyritykset, mikä tuo omat haasteensa neuvottelutilanteessa. Kuluvaakan hoitaessa asiakkaan antamaa toimeksiantoa, neuvottelut ovat tasapuolisia, ystävällisiä ja reiluja, eikä asiakkaan tarvitse käyttää tähän aikaa.

Tilintarkastus ostoille? Joskus nykyinenkin kumppani voi antaa paremman sopimuksen

Kuluvaakan ja asiakkaan ollessa samalla puolen pöytää, asiakas säästää maksimaalisen määrän rahaa. Kuluvaakan avulla yrityksen ostot hoidetaan fiksummin. Keskittämällä ostolaskuja säästetään aikaa, ja aika on rahaa. Kuluvaakan tarkoituksena ei ole saada asiakasta vaihtamaan palveluntarjoajaa. Ostoille tehdään tilintarkastus, ja tarpeen vaatiessa etsitään paremmin palveleva sopimus.

”Kuluvaaka toteutti kanssamme toimeksiannon, jonka loppu tulemana saatiin säästöä useassa eri toiminta-alueessa – niin säilyttämällä kuin vaihtamalla palveluntarjoajaa. Erityisesti työterveyden osalta saimme paljon säästöä, palveluntarjoajan ja sisällön pysyessä samana.”

Kuluvaakan toimintamalli on ostajalle riskitön: jos ei tule säästöä, et maksa mitään. Toiminnan avulla helpotetaan hallintoa: aikaisemmin 15 eri toimijaa voi muuttua kolmeksi toimijaksi.


Liikevaihto on tärkeää, mutta se mitä siitä jää viivan alle, riippuu täysin kuluista.Miksi kaksi samalla alalla toimivaa samankokoista firmaa voivat tehdä 100 % eri tulosta. Toinen 5 % ja toinen 10%?

Lataa ilmainen raportti jossa kerromme, miten yli 50 hlöä työllistävät yritykset voivat säästää huomattavasti ostosopimuksissa.

Ota yhteyttä ja tarkasta yrityksesi ostosopimukset

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland