Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Riippumattomuus – ja sen tuomat edut

Kaipaatko tulkkia palveluostoihin ja sopimusviidakkoon? Kuluvaaka toimii asiakkaan edustajana kilpailutustilanteessa. Kuluvaaka on riippumaton ja saa palkkionsa vain asiakkaalta. Lue lisää näistä hyödyistä sekä miten Kuluvaakan henkilökunnan kokemus auttaa sinua saamaan markkinoiden parhaat sopimukset parhaaseen hintaan.

Perinteisessä mallissa asiakas asioi suoraan palveluntarjoajan kanssa, eikä hänellä ole tulkkia apuna. Kuluvaaka toimii täysin riippumattomasti ja istuu asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää tulkaten neuvottelutilanteen kiemuroita asiakkaan eduksi.

Kuluvaaka ei ole tehnyt sopimuksia palveluntarjoajien kanssa, vaan jokainen palveluntarjoaja on samalla viivalla – ilman etulyöntiasemia. Palveluntarjoajat etsitään vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Neuvottelutilanteissa Kuluvaaka antaa asiakkaalle vahvoja näkemyksiä: mistä tarjouksia kannattaa pyytää ja kenen kanssa yhteistyötä kannattaa jatkaa. Asiakas kuitenkin päättää mistä tarjouksia pyydetään.

Jos yrityksellä on monia toimipisteitä eri puolella Suomea, Kuluvaaka osaa rajata vaihtoehdoista pois ne palveluntarjoajat, joiden kautta laajatoimitusalue ei ole mahdollista.

Kuluvaaka on toiminut alalla vuosia ja on tunnettu palveluntarjoajien keskuudessa. Tämän lisäksi Kuluvaakan valttikortteja ovat riippumattomuus sekä omakohtainen kokemus palveluntarjoajan roolista. Erityisesti työhistorian ansiosta Kuluvaakassa tiedetään tarkalleen mitä lähdetään selvittämään. Ja kun tarjouksia saadaan, ollaan ajan tasalla siitä mitä voidaan vaatia.

Tuhansien kilpailutusten tuomalla kokemuksella ja tiedolla Kuluvaaka tietää juuri kilpailutushetken parhaat tarjoukset sekä ihmiset, joiden puoleen kannattaa kääntyä. Ongelmatilanteissa asiat selviävät sitä helpommin, mitä ylemmältä taholta ihmisiä tunnetaan.

Kuin työntekijä ja työnantaja

Palveluntarjoajan ja asiakkaan välistä roolia voidaan hyvin verrata työntekijään ja työnantajaan. Toinen osapuoli haluaa saada mahdollisimman paljon rahaa, ja toinen haluaa mahdollisimman vähän kustannuksia. Kuluvaaka edustaa ainoastaan asiakasta, ja varmistaa, että neuvottelu on varmasti tuloksellinen ja lopputuloksena on sen hetkinen paras sopimus.

Aikaisemmin rakennettiin mahdollisimman monimutkaisia ratkaisuja, jotta pystyttiin vaikuttamaan hintakilpailuun, Kuluvaaka toimii päinvastoin. Kuluvaaka paloittelee sopimukset, avaa sopimusehdot ymmärrettävään muotoon, tarkistaa sisällön ja hinnan, ja tarjoaa asiakkailleen vain parasta.


Liikevaihto on tärkeää, mutta se mitä siitä jää viivan alle, riippuu täysin kuluista.Miksi kaksi samalla alalla toimivaa samankokoista firmaa voivat tehdä 100 % eri tulosta. Toinen 5 % ja toinen 10%?

Lataa ilmainen raportti jossa kerromme, miten yli 50 hlöä työllistävät yritykset voivat säästää huomattavasti ostosopimuksissa.

Ota yhteyttä ja tarkasta yrityksesi ostosopimukset

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland