Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Onko ostopalvelusopimuksissa paras sisältö ja hinta? Kolmas osapuoli tuo varmuuden

Ostotilanteessa emme voi tuijottaa pelkästään hintaa sillä hinta on vain yksi osatekijä. Oletko koskaan pohtinut, ovatko yrityksesi sopimukset varmasti ajan tasalla ja saatko rahoillesi vastinetta? Kuluvaakan ansiosta voit olla varma, että sopimuksesi ovat markkinoiden parhaat helpottaen samalla sopimushallintaa.

Palveluntarjoajat muuttavat sopimuksiaan vuosittain. Muutoksissa mukana pysyminen on hankalaa ja lähes mahdotonta sellaisille, jotka eivät työskentele asian kanssa päivittäin. Sopimukset vanhenevat ajan kanssa ja kirjallisia sopimuksia ei ole välttämättä aina tehty asiakkaan ja palveluntarjoajan välille. Kuluvaaka tarjoaa asiakkailleen kolmannen osapuolen tekemää ostotilien tarkastusta. Tämä tuo asiakkaalle varmuuden sopimusten ajantasaisuudesta. Kuluvaakan ansiosta kummallakin osapuolella on samat, ajan tasalla olevat kirjalliset sopimukset, joiden hinnoittelu sekä maksuehdot ovat kunnossa. Myös SLA:t eli kaikki laadulliset tekijät ovat kiinteä osa-ostotilien tarkastusta.

Sopimushallinta

Kuluvaakan ansiosta sopimushallinta helpottuu, kun ratkaisuja haetaan isompana kokonaisuutena eikä jokaista palvelua osteta erikseen. Laajemmat kokonaisuudet ovat palveluntarjoajillekin houkuttelevampia. Harva asiakas edes tietää, mitä kaikkea on tarjolla. Kuluvaaka tietää ja pystyy sen takia rakentamaan asiakkailleen oikean kokonaisuuden. Myös asiakkaiden hallinto- ja talousosasto kiittää, kun laskujen ja sopimusten määrää saadaan pienennettyä.

Laaja verkosto

Kuluvaakan kautta asiakas voi saada tarjouksia sellaisiltakin palveluntarjoajilta, joista asiakas ei ole itse tietoinen. Hyvä esimerkki on erään yrityksen siivouspalvelut, joiden kilpailuttamiseen Kuluvaaka sai toimeksiannon. Pari kuukautta aiemmin viereiseen rakennukseen oli tehty kilpailutus saman asian tiimoilta, ja uuteen toimeksiantoon löydettiin aikaisemman kilpailutuksen kautta hyvää synergiaa markkinaehdoin. Kyseessä oli palveluntarjoaja, josta asiakas ei ollut koskaan kuullutkaan.

Sisältö merkitsee

Kuluvaaka ei tuijota vain hintaa. Jos huomio pysyy vain loppuhinnan tarkkailussa, ollaan hukassa. Hinnan lisäksi Kuluvaaka huomioi tarkasti palvelun sisällön. Hinta on vain yksi ehdoista.


Olemme auttaneet jo yli 600 yritystä sopimusneuvotteluissa ja yhteenlasketusti säästäneet heiltä yli 18 miljoonaa euroa.

Meille voi delegoida sopimusneuvottelut ja teemme kaiken puolestasi säästäen aikaasi sinulle tärkeämpiin asioihin.

Toimimme 100 % tulospalkkauksella, eli mitään riskiä ei ole.

Tutustu lisää tästä ja voit jättää yhteydenottopyynnön.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland