Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Esittelyssä uusi projektivastaava Eetu


Kuluvaakan vuosi on alkanut iloisissa merkein! Kuluvaakan kasvavaan joukkoon on liittynyt porilainen Eetu, joka on alkuvuoden ajan tuonut tiimillemme kokemusta ja asiantuntemusta logistiikka-alalta. Vaikka ensimmäisinä viikkoina opittavia asioita ja toimintamalleja on ollut paljon, on Eetu pitänyt pään kylmänä ja sulahtanut osaksi työporukkaa.


Eetu: ”Liityin Kuluvaakan projektivastaavan tiimiin tammikuun lopussa. Ensimmäiset päiväni ovat olleet hyvin kiinnostavia ja erityisesti silmääni on pistänyt se, miten ammattitaitoista ja asiantuntevaa väkeä Kuluvaakassa työskentelee. Pidän etenkin siitä, että huumorintaju on työilmapiirissä läsnä. Työt hoidetaan kunnolla, mutta pilke silmäkulmassa.

Olen kartuttanut työkokemusta monenlaisista liiketoimintaympäristöistä, mutta etenkin itse näen tuovani lisäarvoa Kuluvaakaan mm. logistiikkaan liittyvissä asioissa. Tätä tukee konkreettinen työkokemus erilaisista logistiikka-alan tehtävistä sekä kaupalliset logistiikan opintoni.

Ihmisenä pidän itseäni kaikkien kanssa toimeentulevana huumoriveikkona. Urheilu on ollut aina läsnä elämässäni ja vapaa-aikana minut bongaakin todennäköisesti joko kuntosalilta, polkupyöräilemästä pitkin Helsingin betoniviidakkoa tai noviisitaitojeni kanssa boulderoimasta.

Paljon on opittavaa ja odotankin innokkaana mitä tulevaisuus tuo tullessaan Kuluvaakassa. Tästä on hyvä jatkaa hommia eteenpäin!”

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland