Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Asiakkuuspäällikkö Juho esittäytyy

Viimeisin tuore Kuluvaakalainen on jalkapallokentiltä tuttu Juho Mäkelä, joka on lämmöllä otettu vastaan Kuluvaakan iloiseen joukkoon. Juho tuo täydellä intohimollaan ja osaamisellaan oman merkittävän panoksensa työyhteisöömme.

Juho: Aloitin huhtikuussa Kuluvaakan asiakkuuspäällikkönä, kun Kuluvaaka tarjosi minulle mielenkiintoisen uuden haasteen, johon päätin tarttua molemmin käsin. Ensimmäiset pari kuukautta uusissa hommissa ovatkin suorastaan lentäneet. Asiakkuuspäällikön työnkuvaani kuuluu asiakkuuksien hoito, sekä kokonaan uuden asiakkuudesta kumppaniksi -konseptin kehittäminen. Olen näin ollen päässyt ensimmäisten viikkojen aikana luomaan uutta, ja samalla oppinut ja inspiroitunut valtavan paljon.

Olen pelannut jalkapalloa ammatikseni 18 vuotta ja koulutukseltani olen urheilujohtamisen maisteri. Jalkapallourallani olen toiminut erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa kulttuureissa ja oppinut työskentelemään monenlaisissa tiimeissä. Voittajajoukkueita on aina yhdistänyt se, että jokainen on voinut olla oma itsensä ja tuoda omat vahvuutensa joukkueen hyväksi, jolloin joukkue on ollut enemmän kuin osiensa summa. Näin on myös Kuluvaakassa, ja yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme muodostaa voittajajoukkueita, jotka saavuttavat asetetut tavoitteet, ja jopa enemmänkin. Olen aina tehnyt jalkapallourallani töitä suurella intohimolla ja laittanut itseni 100% likoon, ja niin aion tehdä myös Kuluvaakan asiakkuuspäällikkönä.

Hienoa olla osa Kuluvaakan tarinaa, ja odotan innolla yhteistyötä asiakkaiden kanssa!

Juho Mäkelä, juho.makela@kuluvaaka.fi, 040 708 2670

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland