Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Projektivastaava Sasun tervehdys

Projektivastaavamme Sasu muutti maalta pääkaupunkiseudulle opintojen perässä ja päätyi syksyllä 2020 Kuluvaakan leipiin käytännössä suoraan koulun penkiltä. On antoisaa, kun työyhteisössämme on vasta työuraa aloittelevia tekijöitä, sillä se tuo tasapainoa meidän kokeneiden konkareiden välillä.

Sasu: Olen toiminut projektivastaavan roolissa nyt noin vuoden verran ja olen nauttinut ajastani. Kuluvaaka on minulle oiva paikka laajentaa ymmärrystäni liiketoiminnan kuluista – paljon on jo ehditty oppia ja paljon on opittavaa jäljellä. Ilmapiiri on erittäin kannustava ja luo minulle loistavan pohjan kehittyä alan ammattilaiseksi. Erityisesti minua kiinnostaa HR, ja tahtotilani on tulevaisuudessa olla rautainen henkilöstöalan asiantuntija.

Kuluvaakaan tuon aitoa asiakaspalvelualttiutta ja oppimisen intoa. Onnistumiset ja oivaltaminen antavat minulle lisävirtaa!

Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla ja lenkkipoluilla, talvisin joskus lumilautaillessa.

Sasu Karjalainen, 040 618 4377, sasu.karjalainen@kuluvaaka.fi

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland