Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tervetuloa porukkaan Mika Naaralainen

Ilolla voimme ilmoitta uudesta Kuluvaakalaisesta, Mika Naaralaisesta, joka on kuukauden päivät viihtynyt asiakaspäällikön roolissaan. Mikan monenkirjava osaaminen tuo merkittävän lisän työyhteisöömme, ja mikä parasta, Mika on tyyppi kenen kanssa on aidosti kiva tehdä töitä.

Mika: Tasan kuukausi on nyt kulunut siitä, kun avasin oven ensimmäiseen työpäivään Kuluvaakassa!

Matka rekrytoijan yhteydenotosta heinäkuun lopulta tähän päivään on kulunut todella nopeasti. Nyt kun kuukausi itse työtä on takana, voin todeta, etten voisi olla tyytyväisempi sekä omaani että Kuluvaakan johdon päätökseen rekrytoinnin osalta. On myös ollut hienoa huomata, miten suurta mielihyvää tuottaa, kun voi aidosti auttaa yrityksiä saamaan säästöjä! Olen aina pitänyt hyviä henkilösuhteita onnistuneen yhteistyön perustana ja sillä tiellä aion myös jatkaa niin uusien kuin vanhojenkin kumppaneiden kanssa. Ja kun takana ja tukena on loistavia persoonia niin kollegoina kuin yrityksen johdossakin, tuntuu erityisen hyvältä olla osana tätä mahtavaa Kuluvaaka-joukkuetta!

Oma taustani on vähittäiskaupan ketjunjohdon alueelta sisältäen niin myyntiä, markkinointia, monikanavaista kauppaa, hankintaa, asiakaspalvelua jne. Kokemusta johtoryhmässä työskentelemisestäkin on kertynyt jo lähes 20 vuotta, joten ymmärrän hyvin muiden kulujen merkityksen onnistuneelle tuloksenteolle.

Asiakasymmärrys on aina ollut lähellä sydäntäni ja olenkin päivittänyt osaamistani laaja-alaisesti liiketoiminnan osalta. Monipuolinen sekä pitkä kokemus kaupan alalta antaa myös vahvan pohjan auttaa asiakkaitamme saavuttamaan merkittäviä säästöjä. Haluankin omassa työssäni pyrkiä asiakasymmärryksen kautta saavuttamaan asiakkuuksien sijaan runsaasti kumppanuuksia, joissa aito välittäminen ja auttaminen korostuvat.

Tervetuloa kumppaniksemme!

Mika Naaralainen +358 50 55 66 316 mika.naaralainen@kuluvaaka.fi

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland