Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Esittelyssä projektivastaava Laura

Viime vuosi toi mukanaan Lauran, jonka tarkkuus ja asioihin paneutuminen on ihailtavaa. Projektivastaavan työssä on oleellista ottaa asioista selvää sekä pureutua niihin, joten Lauran nopeat hoksottimet pääsevät eduksi työssä. Ja mikä parasta, iloinen ja nauravainen Laura on nopeasti sulautunut Kuluvaakan porukkaan omalla rauhallisella, mutta rennolla tyylillään.

Laura: Ensimmäiset kuukaudet projektivastaavana Kuluvaakassa ovat olleet juuri sitä, mitä työnhakijana toivoin löytäväni: jokainen päivä on erilainen, työ on haastavaa ja oppiminen on jatkuvaa, ilmapiiri on kannustava ja rento ja työkaverit ovat aina valmiita auttamaan ja sparraamaan. Kuluvaaka on kasvava yritys ja kehitys on silminnähtävää. On huikeata olla näkemässä ja myös osallistumassa tähän kasvuun, koska kaikkia Kuluvaakassa kannustetaan ideoimaan ja kehitysehdotuksia otetaan avoimesti vastaan.

Työtaustani on viestintäpainotteinen, mutta tutkintoni ovat talouspuolelta. Olen sekä opiskellut että asunut pidempiä aikoja ulkomailla ja nautin kohtaamisista ja yhteistyöstä erilaisten ihmisten kanssa. Projektivastaavana saan olla päivittäin yhteydessä muun muassa palveluntarjoajiin sekä asiakkaisiin.

Koripallo on ollut iso osa elämääni aina – ja on sitä edelleen! Joukkueurheilu on opettanut minulle taitoja, jotka ovat Kuluvaakassakin selvästi esillä, kuten tiimityöskentelyn korvaamattoman arvon, periksiantamattomuutta, tavoitteellisuutta ja taidon iloita onnistumisista ja oppia epäonnistumisista. Pieniä takaiskuja on turha jäädä murehtimaan, ne ovat luonnollinen osa elämää – niin koriskentällä kuin työelämässäkin.

Mottoni: kun jotain tehdään, tehdään se kerralla kunnolla.

Laura Tuukkanen +358 45 631 8743 laura.tuukkanen@kuluvaaka.fi

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland