Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ilari Niemi

Aalto University Executive Education and Professional Development (Aalto EE) on johtamisen ja asiantuntijuuden kehittämiseen erikoistunut monitieteinen koulutusyhteisö, joka on osa Aalto-yliopistoa. Koulutus- ja valmennuspalveluissa yhdistyvät käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Yhteistyö Kuluvaakan kanssa oli selkeää ja suoraviivaista, sillä Kuluvaakan asiantuntijatiimi puhui samaa kieltä kanssamme. He ovat hyvin käytännönläheisiä ja heillä on syväosaamista epäsuorien hankintojen hallinnasta ja kehittämisestä, joihin meillä taas ei ole riittävästi aikaa tai resursseja paneutua. Kiitos siis Kuluvaakalle isosta työstä, sillä ostosopimusten auditointi ja hankintojen päivittäminen markkinaehtoisiksi ei ole ollut koskaan näin helppoa. Saimme todennettavia kustannushyötyjä ja uusia tulokulmia moneen kategoriaan. Jatkamme yhteistyötä Kuluvaakan kanssa, joka palaa hankintasopimuksiin aktiivisesti vuosittain. Suosittelemme lämpimästi Kuluvaaka kumppanuutta muillekin, jotka haluavat tuloksia nopeasti ja vaivattomasti!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland