Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Anna-Liisa Sarasoja

Kuluvaakan asiantuntemus ja kokemusasiantuntemus toivat meille merkittävät säästöt sekä uutta näkemystä koko hoitoketjuun.

Kuluvaaka toteutti meille ulkoistetun auditointiprojektin henkilövakuuttamisen, työterveyshuollon ja Tyel:in osalta. Olemme kasvaneet yrityksenä matkan varrella paljon ja osa palvelusopimuksista ei ollut pysynyt markkinaehtoisina. Asiaa oli hyvä katsoa ulkopuolisen kumppanin avustuksella, jolloin koko hoitoketju ehtoineen, hinnoittelumalleineen ja palvelusisältöineen tuli analysoitua laajaa tietokantaa vasten.

Projekti sujui suunnitellussa aikataulussa ja sitä johdettiin ammattimaisesti sekä täsmällisesti. Meidän tehtävämme oli antaa raamit ja Kuluvaaka teki taustalla operatiivisen työn. Suhteessa käyttämäämme aikaan, saavutetut hyödyt olivat mielestäni erittäin hyvät. Kuluvaaka esitteli meille markkinatilanteen ja kertoi oman näkemyksensä kehityskohteista. Myös tunnelma oli koko ajan mukava ja tunsimme istuvamme samalla puolella pöytää. Voimme suositella Kuluvaakaa kumppanina muillekin!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland