Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Oppia ikä kaikki!

Tykypäivä, Kuluvaaka

Kuka tahansa, joka lopettaa oppimisen, on vanha, on hän kaksikymmentä tai kahdeksankymmentä. Kuka tahansa, joka opiskelee, pysyy nuorena.” – Henry Ford

Nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa jatkuva oppiminen on kriittistä. Sanotaan, että yrityksen kasvu on suhteessa henkilöstön henkiseen kasvuun. Tähän uskotaan myös Kuluvaakalla.

Päivittäisen tiimityöskentelyn ja keskinäisen auttamisen lisäksi on välillä hyvä pysähtyä ja keskittyä ainoastaan myös kehittämiseen. Näin tehtiinkin pahaenteisten pilvien alla perjantaina 13. päivä. Onneksemme aurinko kuitenkin helli meitä ja viihdykettä päivään tarjosi ikkunan läpi lintujen paluumuutto. Kun talon sisältä löytyy mieletön spektri ammattitaitoa, ei sitä kannata jättää hyödyntämättä. Koulutimmekin toinen toisiamme niin toiminta-alueistamme kuin henkilökohtaisen työn johtamisen osalta.

Henkilöstön halu jatkuvaan oppimiseen on valtava vahvuus yritykselle. Kun kaikki työntekijät haluavat oppia uusia asioita ja kehittävät itseään jatkuvasti, yrityksen tietopääoman kasvu tulee mukavana sivutuotteena.  Motivaatiota oppimiseen löytyy, kun uusia taitoja pääsee käyttämään käytännössä jokapäiväisessä työssä ja huomaa, että niistä on hyötyä koko uran kannalta. Kasvuyrityksessä toimintamallit kehittyvät koko ajan, ja muuttuviin työtehtäviin on helpompi sopeutua, kun työelämän tärkeät taidot ovat ajan tasalla.

Kun koko päivän koulutusosio oli painettu 110% lasissa, saatiin vähintään saman verran takaisin. Iltaa vietettiin yhteisen tekemisen sekä herkullisen ruoan ja juoman merkeissä. Vapaalle vaihtaessa oppii myös uutta kollegoistaan ja huipputiimi hitsautuu entistä toimivammaksi! Ja mitä tapahtuu vapaassa osuudessa tykypäivänä, pysyy siellä 😉

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland