Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kyl meeki Turuus

Neuvotteluvoimastamme ja markkinatuntemuksestamme on hyvän aikaa päässeet pääkaupungin lisäksi nauttimaan Tampere ja Lahti. Nyt suuntaamme vanhaan pääkaupunkiin Turkuun. Viime viikolla remmiin astui Kimmo Mäntysalo. Tervetuloa!

Kimmo kertoo fiiksistään ja taustastaan:

On ollut todella mukava tulla Kuluvaakan osaavaan joukkoon mukaan. Alusta alkaen toimintaprosessi on tuntunut erittäin järkevältä, samalla varmistaen asiakkaan saaman hyödyn. Tällöin myös oma tekeminen tuntuu mielekkäältä ja into tehdä näkyy kaikista uusista työkavereista Kuluvaakalla. Asiakkaan projektin tehokas eteenpäinmeno on tekemisen keskeisimpiä asioita.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus myynnin ja hankintojen parista. Osaamiseni on graafiselta alalta, painotuotteista, markkinoinnista sekä kaupan ketjujen epäsuorien hankintojen parista. Minut toi Kuluvaakaan oivallus siitä, että epäsuorien hankintojen tehokas toteuttaminen on nyt oikeasti mahdollista myös keskisuurissa yrityksissä. Tästä on hyötyä teille hyvät Asiakkaat ja mikä sen mukavampaa, kuin tulla kertomaan tästä autuudesta lisää.  Olen vahvasti varsinaissuomalainen, siksi on hienoa tarjota kilpailukykyyn olennaisesti vaikuttavia säästömahdollisuuksia paikalliselle yrityskentälle.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland