Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kyl meeki Turuus

Neuvotteluvoimastamme ja markkinatuntemuksestamme on hyvän aikaa päässeet pääkaupungin lisäksi nauttimaan Tampere ja Lahti. Nyt suuntaamme vanhaan pääkaupunkiin Turkuun. Viime viikolla remmiin astuivat Jussi Vitikainen ja Kimmo Mäntysalo. Tervetuloa! Vielä toisella viikolla herrat kulkevat ahkerasti pääkaupunkiseudulla uutta työtään opiskellen, mutta pian toiminta Turun alueella alkaa tohinalla. Jussi keskittyy pääpainoisesti alueen keskisuuriin ja Kimmo suuriin yrityksiin. Taustoiltaan ja vahvuuksiltaan Jussi ja Kimmo täydentävät toisiaan, ja näin luovat huikean tiimin, joka taas lisää koko Kuluvaakan osaamista.

Jussin moniulotteiset taustat vakuutusmeklarin ja liikkeenjohdon konsultin työtehtävistä antavat mainion lähtökohdan keskusteluille asiakasrajapinnassa hankintojen kilpailutuksesta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Jussilla on vahva ymmärrys riippumattomuuden merkityksestä toimiessaan yritys- ja julkisyhteisö asiakkaidensa edunvalvojana vakuutusmeklarina.

Olen todella innoissani mahdollisuudesta edustaa Kuluvaakaa ja päästä levittämään tätä mahtavaa ilosanomaa. Kehitysmahdollisuudet ovat huikeat ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen ongelmanratkaisuissa. Siistiä myös, että henkilökunnalla riittää pilkettä silmäkulmassa kiireen keskellä. Läppä lentää mukavasti heti alusta lähtien ja täällä toimii myös fistpumppi ja yläfemma!

Kimmo kertoo fiiksistään ja taustastaan:

On ollut todella mukava tulla Kuluvaakan osaavaan joukkoon mukaan. Alusta alkaen toimintaprosessi on tuntunut erittäin järkevältä, samalla varmistaen asiakkaan saaman hyödyn. Tällöin myös oma tekeminen tuntuu mielekkäältä ja into tehdä näkyy kaikista uusista työkavereista Kuluvaakalla. Asiakkaan projektin tehokas eteenpäinmeno on tekemisen keskeisimpiä asioita.

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus myynnin ja hankintojen parista. Osaamiseni on graafiselta alalta, painotuotteista, markkinoinnista sekä kaupan ketjujen epäsuorien hankintojen parista. Minut toi Kuluvaakaan oivallus siitä, että epäsuorien hankintojen tehokas toteuttaminen on nyt oikeasti mahdollista myös keskisuurissa yrityksissä. Tästä on hyötyä teille hyvät Asiakkaat ja mikä sen mukavampaa, kuin tulla kertomaan tästä autuudesta lisää.  Olen vahvasti varsinaissuomalainen, siksi on hienoa tarjota kilpailukykyyn olennaisesti vaikuttavia säästömahdollisuuksia paikalliselle yrityskentälle.

Jussin, Kimmon ja muiden Kuluvaakalaisten yhteystiedot löydät täältä.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland