Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Uuden aika

Pikkujoulut 2016 Kuluvaaka

Joulu on jo ovella ja uusi vuosi tekee tuloaan. Joulua juhlistettiin viime perjantaina Kuluvaakassa oman porukan järjestämänä omissa tiloissa ja hauskaa oli, kiitos erityisesti Helena ja Nea 🙂 Uusi vuosi tuo aina mukanaan myös muutoksia, lupauksia paremmasta ja kasvua ainakin meillä. Käänsimme historiassamme uuden lehden, kun Kuluvaakalla aloitti ensimmäinen työharjoittelija Henni Siikasmaa. Kuluvaaka haluaa toteuttaa yhteiskuntavastuuta laajemminkin tulevaisuudessa, ja harjoittelupaikan tarjoaminen vasta valmistuvalle on ensimmäinen askel tätä kohti. Käytännön osaaminen on teorian lisäksi elintärkeä osa tulevaisuuden tekijöiden ammattitaitoa. Hands-on meininki vallitsee meillä muutenkin, joten ympäristö on harjoittelijalle oikean tuen kera enemmän kuin sopiva.

Henni suorittaa harjoitteluaan Tutkimusassistentin roolissa vastaten asiakkaidemme ratkaisujen analysoinnista ja kilpailutusprosessin saumattomasta toimivuudesta osana tiimiä. Harjoittelu jatkuu sujuvasti toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena ja Henni saa näin tärkeän palan tutkintoonsa. Samalla Kuluvaaka kouluttanut itselleen osaavan työntekijän. Win-win, eikö? Alla Hennin tuntemuksia ensimmäisiltä päiviltä.

Henni: Olen 22-vuotias viimeisen vuoden tradenomiopiskelija Haaga-Heliassa. Opintoni suuntautuvat b2b-myyntiin, ja suoritan viimeisen työharjoitteluni kätevästi työn ohessa tutkimusassistentin tehtävissä. Valmistuminen häämöttääkin jo ensi vuoden maaliskuussa!

Minut on otettu Kuluvaakassa enemmän kuin hyvin vastaan, ja koen jo muutaman päivän jälkeen olevani osa tiimiä. Arvostan avointa, tehokasta ja kannustavaa työyhteisöä, ja Kuluvaakassa nämä arvot toteutuvat. Tutkimusassistentin työ on monipuolista ja tarjoaa pian valmistuvalle opiskelijalle ainutlaatuisen näköalapaikan kilpailuttamisen parissa. Olen jo hieman päässyt tutustumaan uusiin työtehtäviini, ja odotan innolla uuden oppimista sekä oikeisiin töihin kiinni pääsemistä.

Rauhallista Joulua ja onnellista Uutta vuotta toivottaa koko Kuluvaakan väki!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland