Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Syväosaamista mobiililiittymistä

Kesä kului mukavasti lomaillessa akkuja lataillen ja Kuluvaakassa ollaan nyt valmiina tarttumaan syksyn haasteisiin! Erityisesti häämöttävä kolmannen kvartaalin loppu tuo kiireettä ja hulinaa toimistolle, kun pyrkimyksenä on saada asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut aloitettavaksi vielä ensi vuoden alusta alkaen. Jotta pystyisimme entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin, on tiimimme jälleen kasvanut, tällä kertaa kahdella uudella tehokkaalla työntekijällä. Esittelemme tässä uudet työntekijämme ja tiimimme vahvistukset saavat kertoa hieman itsestään sekä odotuksistaan uutta työtään kohtaan.

Tutkimusassistentteina aloittanut Antti Bogdanov tulee vastaamaan osana tiimiä asiakkaidemme ratkaisujen analysoinnista ja kilpailutusprosessin saumattomasta toimivuudesta.

Antti: Olen 40-vuotias pitkän kokemuksen teleoperaattorialalta omaava kaveri. Olen toiminut alalla useissa eri tehtävissä. mm. ryhmäpäällikkönä, laatuvastaavana, projektikoordinaattorina ja palvelukoordinaattorina. Kaipasin kuitenkin vaihtelua ja halusin kokeilla siipiäni itselleni uudella alalla. Kuluvaaka tarjosi tähän loistavan mahdollisuuden. Tutkimusassistentin työssä pääsen tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin ja myös hyödyntämään jo aiemmissa tehtävissäni saamaani kokemusta.

Vapaa-ajalla ulkoilutan kesäisin moottoripyörää ja talvella lumilautaa. Musiikki on myös aina ollut lähellä sydäntäni.

Kuluvaakassa minut otettiin heti loistavasti vastaan ja tunnenkin jo nyt muutaman päivän työskentelyn jälkeen olevani osa tiimiä. Tästä on mukava jatkaa ja alkaa perehtymään syvemmin uusiin työtehtäviini.

Kävimme viime perjantaina koko tiimin voimin tyky-päivän tiimoilta harjoittelemassa huoneesta pakenemista ja testaamassa sekä uusien että vanhojen työntekijöiden selviytymistä kinkkisistä tehtävistä. Kaikki pääsivät aikarajojen sisällä huoneesta ulos, joten yhteistyötaitoa, yrittelijäisyyttä ja päättelykykyä ei tästä porukasta puutu.

escape_room2

(kuva: Escape Room Helsinki)

Uusien ja vanhojen työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä – ota rohkeasti yhteyttä ja tarkistetaan yhdessä yrityksesi säästöpotentiaali.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland