Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Syväosaamista mobiililiittymistä ja taloushallinnosta

Kesä kului mukavasti lomaillessa akkuja lataillen ja Kuluvaakassa ollaan nyt valmiina tarttumaan syksyn haasteisiin! Erityisesti häämöttävä kolmannen kvartaalin loppu tuo kiireettä ja hulinaa toimistolle, kun pyrkimyksenä on saada asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut aloitettavaksi vielä ensi vuoden alusta alkaen. Jotta pystyisimme entistä tehokkaammin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin, on tiimimme jälleen kasvanut, tällä kertaa kahdella uudella tehokkaalla työntekijällä. Esittelemme tässä uudet työntekijämme ja tiimimme vahvistukset saavat kertoa hieman itsestään sekä odotuksistaan uutta työtään kohtaan.

 

Tutkimusassistentteina aloittaneet Antti Bogdanov ja Nea Tarkiainen tulevat vastaamaan osana tiimiä asiakkaidemme ratkaisujen analysoinnista ja kilpailutusprosessin saumattomasta toimivuudesta.

Antti: Olen 40-vuotias pitkän kokemuksen teleoperaattorialalta omaava kaveri. Olen toiminut alalla useissa eri tehtävissä. mm. ryhmäpäällikkönä, laatuvastaavana, projektikoordinaattorina ja palvelukoordinaattorina. Kaipasin kuitenkin vaihtelua ja halusin kokeilla siipiäni itselleni uudella alalla. Kuluvaaka tarjosi tähän loistavan mahdollisuuden. Tutkimusassistentin työssä pääsen tutustumaan monipuolisesti eri toimialoihin ja myös hyödyntämään jo aiemmissa tehtävissäni saamaani kokemusta.

Vapaa-ajalla ulkoilutan kesäisin moottoripyörää ja talvella lumilautaa. Musiikki on myös aina ollut lähellä sydäntäni.

Kuluvaakassa minut otettiin heti loistavasti vastaan ja tunnenkin jo nyt muutaman päivän työskentelyn jälkeen olevani osa tiimiä. Tästä on mukava jatkaa ja alkaa perehtymään syvemmin uusiin työtehtäviini.

 

Nea: Kuluvaakan ihmisläheinen työyhteisö on ottanut uudet työntekijät enemmän kuin hyvin vastaan. Ensimmäinen viikko on näyttänyt työn monipuolisuuden, joka kasvattaa ammattitaitoa jatkuvasti. Odotan innolla kaiken uuden oppimista ja assistentin työn rutiiniin pääsemistä. Tunnen, että tradenomitaustani taloushallinnosta ja monipuolinen kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja myynnistä ovat hyvä lähtökohta tähän työhön.

Positiivisuus, avoimuus ja ahkeruus ovat arvostamiani arvoja, jotka toteutuvat Kuluvaakassa. Mukavat työkaverit ja uudet haasteet ovat työn suola, joka saa hymyn huulille joka aamu.

 

Kävimme viime perjantaina koko tiimin voimin tyky-päivän tiimoilta harjoittelemassa huoneesta pakenemista ja testaamassa sekä uusien että vanhojen työntekijöiden selviytymistä kinkkisistä tehtävistä. Kaikki pääsivät aikarajojen sisällä huoneesta ulos, joten yhteistyötaitoa, yrittelijäisyyttä ja päättelykykyä ei tästä porukasta puutu.

 

escape_room2

(kuva: Escape Room Helsinki)

Uusien ja vanhojen työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä – ota rohkeasti yhteyttä ja tarkistetaan yhdessä yrityksesi säästöpotentiaali.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2019 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland