Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikael Björkman

Kuluvaakan kanssa tulokset yllättivät taas positiivisesti. Teimme jo toista kertaa hankintaprojektia Kuluvaakan kanssa, kun halusimme auditoida koko hoitoketjun ehtoja, kustannuksia ja palvelutasoa.

Kohteena olivat meille hyvin tärkeät henkilöstöpalvelut eli henkilövakuutukset ja työterveyshuolto. Työterveyshuollossa olemme käyttäneet kahta kumppania, mikä monesta syystä (esim. raportointi) ei ole ollut tehokkain ja helpoin malli. Kuluvaakan avulla ja suosituksesta päädyimme yhteen palveluntarjoajaan ja ostoehtomme paranivat selvästi. Myös henkilövakuutuksissa saimme merkittävät säästöt ja selkeän kuvan oikeasta järjestelmästä sekä riskitasoista. Liiketoiminnan kasvun myötä myös vaihtoehtoja oli enemmän ja oli hyvä saada kumppani ”suomentamaan” meille oikea ratkaisu. Lämmin suositus, jos kaipaat mukavaa, erittäin ammattitaitoista ja tehokasta kumppania hankintoihin.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland