Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Miksi tulospalkkaus?

Me Kuluvaakassa emme laskuta yritystäsi tunti- tai projektipalkalla. Antaessasi toimeksiannon hoidettavaksemme maksat vain mitattavista säästöistä etkä maksa turhasta.

Ulkopuolisen tekemiä auditointeja ja ostoja on tehty ennenkin, mutta projekti- ja/tai tuntipalkalla. Me Kuluvaakassa tiedämme varmuudella, että monella saralla ja monissa asioissa löytyy aina parannettavaa. Kustannuksissa, maksuehdoissa, palveluissa, palvelukuvauksessa tai raportoinnissa voi aina löytää nykyistä paremman mallin.
Jokainen läpiviety asiakasprojekti on vahvistanut osaamistamme ja kerryttänyt tietovarastoamme, jolloin seuraavat ja sitä seuraavat neuvottelut on aina edellisiä parempia.

Kun saman kategorian ostot tehdään monesta eri paikasta, lisää se ostolaskujen määrää. Myös sopimushallinta on tällöin hankalampaa. Joskus kirjallisia sopimuksia ei ole lainkaan. Kuluvaaka tuo tähänkin helpotusta etsimällä mahdollisimman laajoja kokonaisuuksia palvelemaan asiakasyritystä sekä vähentämällä turhaa hallintotyötä talouspuolella.

Koska toimimme aina asiakkaan valtakirjalla palveluntarjoajiin päin, tiedon keräämiseen on syntynyt vuosien saatossa erittäin tehokas prosessi myös palveluntarjoajien suuntaan. Näin vältymme pyytämästä turhaa tietoa eikä palveluntarjoajakaan joudu tekemään turhaa työtä. Valtakirja herättää mukavasti palveluntarjoajat tasapuoliseen keskusteluun.


Liikevaihto on tärkeää, mutta se mitä siitä jää viivan alle, riippuu täysin kuluista.Miksi kaksi samalla alalla toimivaa samankokoista firmaa voivat tehdä 100 % eri tulosta. Toinen 5 % ja toinen 10%?

Ota yhteyttä ja tarkasta yrityksesi ostosopimukset

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland