Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Esittelyvuorossa asiakkuuspäällikkö Sami

Sami saapui Kuluvaakaan vuodenvaihteen tienoilla tuomaan laaja-alaista osaamista useammalta eri toimialalta. Noheva ja säntillinen kollega tuo merkittävää asiantuntemusta muun muassa autoalasta, ICT:n puolelta ja työvaatteista. Vaikka kilometrejä on jo kertynyt jokunen mittariin, niin on inspiroivaa seurata vierestä Samin jatkuvaa halua kehittyä Kuluvaakan mukana.

Sami: Vajaa puoli vuotta nyt takana Kuluvaakalaisuutta. Parinkymmenen ammattilaisen porukka, jossa yhdistyy vahva tiimihenki ja huumorin varjolla tapahtuva kova työnteko. Apua saa aina ja sitä myös jaetaan kaikille päivittäin. Yhdessä olemme enemmän.

Toimenkuvani Kuluvaakassa on asiakkuuspäällikkö. Päivittäiseen työhöni kuuluu asiakkuuksien hoito ja jatkuvien palveluiden hoitaminen, sekä tietysti myös projektien vetäminen. Päivät eivät ole koskaan samanlaisia.

Olen toiminut reilut 30 vuotta myynnin eri tehtävissä. Olen työskennellyt monella toimialalla ja nyt on mahdollisuus hyödyntää tuota laaja-alaista osaamista. Uralle on mahtunut ICT-, media-, liikelahja-, työvaate ja autoalaa. Matkan varrella on mahtunut isompia yrityksiä, PK-sektoria ja jopa yrittäjänä olen toiminut.

Toivottavasti pääsemme näyttämään tiimimme vahvuuden myös sinulle ja yrityksellesi. Älä epäile olla yhteydessä, matalalla kynnyksellä.

Sami Wacklin, +358 40 195 6268 sami.wacklin@kuluvaaka.fi

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland