Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Esittelyssä Kuluvaakan asiakaspäällikkö

Viime viikolla Kuluvaakan tiimi on kasvanut jälleen yhdellä Jarkko Kulmalahden aloittaessa asiakaspäällikön roolissa. Jarkolla on pitkä työeläkeyhtiö-tausta ja tätä edeltävä kokemus pankkitoiminnasta mm. yritysrahoituksen ja sijoitustoiminnan parista, joista tulee olemaan paljon hyötyä tässä toimessa. Jarkon vastuisiin asiakaspäällikkönä lukeutuvat muun muassa asiakashankinta sekä –tapaamiset, joissa tärkeimpänä päämääränä on löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut, niin hinnan kuin palvelun osalta.

Annetaan Jarkon esitellä hieman itseään:

Halu auttaa ja positiivinen asenne, siinäpä muutama minut liikkeessä pitävä arvo. Uutena Kuluvaakalaisena on ilo todeta, että nämä samat arvot ilmenevät yrityksemme toiminnassa. Yli 15 vuotta tulostavoitteellista asiakaspalvelu- ja myyntityötä tehneenä koen suurta mielihyvää päästessäni nyt toimimaan yrityksessä, joka on riippumaton ja edustaa vain asiakasta. Kuluvaakassa tarjoan asiakkaideni käyttöön ammattitaitoni, markkinatuntemukseni ja päämäärätietoiset neuvottelutaitoni. Haluan, että asiakkaani voivat keskittyä heille oleelliseen ydinliiketoimintaan. Pidän huolen siitä, että asiakkaillani on käytössään toimintaa tukevat kilpailukykyiset muut palvelut. Tämän yhtälön toteutuessa koen onnistuneeni työssäni.

Olen 37 vuotta ja liiketalouden tradenomin tutkinnon lisäksi olen suorittanut sijoitus- ja vakuutustutkinnon (APVY, VTS). Hyvinvointini ja positiivisen energian saan työni rinnalla perheestä, ystävistä ja monipuolisista harrastuksistani.

Jarkko2

Jarkko on jo päässyt hyvin työn sarkaan kiinni ja kalenteri alkaa täyttyä tapaamisilla. Kaiken kokoisiin kokonaisuuksiin on hyvä ottaa mukaan asiantunteva alan ammattilainen, jonka taustalla ei ole riippuvuussuhdetta päämiehiin. Käytyämme ulkoisten ja epäsuorien ostojenne kokonaisuuden läpi, saat näkemyksemme siitä, mitkä ovat suositeltavat seuraavat askeleet. Näiden tapaamisten kautta on löydetty säästöjen lisäksi myös huomattavia parannuksia toimintamalleihin ja palvelun tasoon. Seuraavassa blogitekstissä tähän aiheeseen paneudutaan syvemmin.

Jarkon ja muiden Kuluvaakan työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä. Ota rohkeasti yhteyttä ja hankitaan yhdessä yrityksellesi säästöjä!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Itälahdenkatu 15–17
00210 Helsinki, Finland