Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Yritysvakuutuksiin erikoistuva Projektivastaava

Kuluvaaka on ostamisen ammattilainen, joka koostuu noin 20 asiantuntijan tiimistä. Kuluvaakan osaajien tehtävänä on varmistaa, että asiakasyritykset saavat hankkimansa palvelut markkinaehtoiseen hintaan, varmistaen samalla ostetun palvelun laadun ja tehden markkinoista tasavertaisempia kaikille. 

Kuluvaaka auttaa asiakkaitaan kilpailuttamaan mm. pankki-, vakuutus-, ICT-, työterveys-, logistiikka-, taloushallinta-, operaattori- tai kiinteistö- ja toimitilapalveluita. Haemme vakuutuskilpailutuksiin ja vakuutustenhoitoon erikoistuvaa Projektivastaavaa Kuluvaakalle Helsinkiin  

Monipuolisessa asiantuntijatehtävässä olet vastuussa erityisesti asiakasyritystesi vakuutusten kilpailutuksesta ja vakuutustenhoidosta. Toteutat projektit itsenäisesti muun tiimin tuella alusta loppuun saakka. Pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin, laadit tarjouspyyntöjä, purat saatuja tarjouksia, sekä teet tarkkoja yhteenvetoja ja raportteja kilpailutusten tuloksista. Vastaat myös asiakkailta tulleisiin vakuutuksiin liittyviin kysymyksiin, sekä muutospyyntöihin. Varmistat positiivisen asiakaskokemuksen toteutumisen jokaisessa asiakaskohtaamisessa.  

Työssäsi tapaat paljon eri yritysten johtohenkilöitä ja huolehdit, että asiakasyritystesi edustajat ovat tyytyväisiä projektin kulkuun ja kilpailutusten tuloksiin. Osana Kuluvaakan osaajayhteisöä sinulla on mahdollisuus oppia ostamisen ammattilaiseksi ja saada kattava käsitys liiketoiminnan kustannusten hallinnasta, sekä palveluntuottajaverkostosta. Pääset suoraan liike-elämän näköalapaikalle vaikuttamaan suurten- ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan kannattavuuteen. 


Oletko sinä etsimämme, asiakaskohtaamisista nauttiva, analyyttinen ja numeroiden kanssa toimeentuleva jo valmis, tai tuleva kilpailuttamisen ammattilainen

Haluat tehdä työtä, jossa on mahdollisuuksia oppia paljon.  

Työssä onnistumisen kannalta on tärkeää, että motivoidut asiakaskohtaamisista, hallitset Excelin käytön sekä laadit raportteja ja analyyseja asiakkaille sujuvasti suomeksi. Sinulla on jo myös ennestään suoritettu vakuutusmeklarin tutkinto, tai olet työskennellyt aiemmin muuten vakuutusten parissa.

Kuluvaakalla työssä onnistumistasi tukevat mukavat huippukollegat. Pienessä työyhteisössä korostuu erityisesti yhdessä tekemisen meininki ja vapaus vaikuttaa omaan työhön. Työsi on vaihtelevaa ja päivääsi ilahduttaa Kuluvaakan rento ja ammattimainen työyhteisö. 

Pari päivää viikossa voit tehdä etänä, mutta muuten Kuluvaakalla työskennellään toimistolla. Kuluvaakalaisten työsuhde-etuihin kuuluvat mm: sairauskuluvakuutus, liikuntaetu, henkilöstörahasto, sekä työsuhdepuhelin.  

Toivomme sinulta

 • Kokemusta vakuutusalalta (meklarina tai vahinkovakuutusyhtiössä)
 • Määrätietoisuutta
 • Asiakaspalveluasennetta ja kommunikaatiotaitoja
 • Kykyä luoda positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä työyhteisöön
 • Suoritetut yleinen – ja vahinkovakuutus meklaritutkinnot katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn hyvässä porukassa Helsingin Lauttasaaressa ja /tai osin etänä
 • Hyvät työsuhde-edut (mm. sairauskuluvakuutus, liikuntaetu, kuntosalietu, puhelinetu, henkilöstörahasto)
 • Kilpailukykyisen palkitsemismallin


Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 6.2.2024 mennessä.  

Mikäli sinulle herää mitään kysymyksiä, voit olla yhteydessä ostopäällikköömme Antti Bogdanoviin (+358 50 3023 837) tai osakkaaseemme Kari Honkikankaaseen (+358 500 703 092).

Työhakemus

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, docx, Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Kuluvaaka logo valkoinen

  © 2024 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

  Helsingin toimipiste
  Itälahdenkatu 15–17
  00210 Helsinki, Finland