Ajankohtaista
3

05.2018

Uuden projektivastaavan esittely

Kategoria: Artikkelit


Viime viikolla joukkomme liittyi moniosaaja Mikko Nietosvaara. Utelias ja nopeasti oppiva yksilö sopii kuin nenä päähän Kuluvaakalle ja projektivastaavan rooliin. Uusien työntekijöiden perehdytykseen on Kuluvaakalla panostettu enemmän ja enemmän. Ensimmäiset päivät halutaan tehdä paineettomiksi parhaan sisäistämisen takaamiseksi. Malttamattomana, sormet syyhyten Mikko kuitenkin jo odottaa varsinaiseen työhön tarttumista ja kertoo alla lisää fiiliksistään:

Minulla on ensimmäinen kokonainen viikko takana Kuluvaakalla projektivastaavana, ja odotan jo innokkaana, että pääsen käärimään hihat ja työskentelemään projektivastaavien ja asiakaspäälliköiden kanssa uusissa projekteissa. Perehdytys on edennyt vauhdilla ja toiminnan läpikäyntiin ovat erittäin innokkaasti osallistuneet niin projektivastaavat kuin asiakaspäällikötkin. Työympäristö ja yrityskulttuuri on erittäin vastaanottava ja tuttavallinen, mikä on tehnyt uuteen porukkaan liittymisen helpoksi.

Oma työhistoriani painottuu kuluttaja-analytiikkaan teknologia- ja ohjelmistotaloissa, joissa olen viettänyt viimeiset 7 vuotta operatiivisten toimintojen puolella toimien mm. prosessien kehityksessä, käyttöönottoprojektien vetäjänä sekä myynnin tukena ja sisäisessä koulutuksessa. Siirtyminen osaksi Kuluvaakan ammattitaitoista ja iloista tiimiä on ollut pitkään odotettu muutos työurallani, ja erityisen innoissaan olen Kuluvaakan toimialan monimuotoisuudesta ja sen tuomista oppimismahdollisuuksista. Uuden oppiminen pitää mielen virkeänä ja tällä toimialalla ei ole huolta, että uudet haasteet loppuisivat kesken!

Tervetuloa Mikko!

Helena Myllärinen

Latest posts by Helena Myllärinen (see all)