Ajankohtaista
21

11.2018

Uuden projektivastaavan esittely

Kategoria: Artikkelit


Vuosi lähestyy loppuaan ja vaikka joulukuu kolkuttelee jo ovella, jatkuvat työt entiseen tapaansa Kuluvaakalla. Marraskuun lopulle mahtuu kuitenkin vielä runsaasti uusia asioita, kun työyhteisömme vahvistui uudella projektivastaavalla, Ahti Kaisalmella. Perjantaina on vielä koko köörin koulutuspäivä sekä pikkujoulut hyvän seuran, ruoan ja juoman merkeissä. Seuraavassa Ahti kertoo odotuksistaan ja itsestään.

Ahti: Ensimmäinen viikko kuluvaakalaisena alkaa olla paketissa ja olen positiivisesti vaikuttunut kokemastani. Minut on otettu vastaan lämpimästi niin muiden projektivastaavien, asiakaspäälliköiden kuin osakkaidenkin osalta. Suuri kiitos kaikille! Ensimmäisestä päivästä lähtien onkin ollut aidosti mukavaa tulla aamuisin töihin oppimaan uusia asioita. Osaavien kollegoiden ja toimivan järjestelmän avulla uskon pääseväni osaksi rutiineja varsin nopeasti.

Siirryn Kuluvaakalle suoraan Turun yliopistosta ja olen kartuttanut osaamistani esimerkiksi logistiikka-alalta sekä asiantuntija- ja opetustehtävistä. Tutkintoni kuitenkin on valmistanut minut juuri projektityöskentelyyn, joten odotan jo innolla ensimmäisten omien projektien saamista työn alle.

Ahdin sekä muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.