Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Uuden asiakaspäällikön tervehdys

Kuluvaakan porukka on palannut kesälomilta takaisin ja iloksemme joukkoon on liittynyt myös uusi asiakaspäällikkö Niko. Ensimmäisillä viikoilla Niko pääsee seuraamaan ja perehtymään työhön pääkaupunkiseudulla, mutta jatkossa siirtyy Tampereen konttorille.

Seuraavaksi Niko kertoo omasta taustastaan sekä tunnelmista ensimmäisen työviikon jälkeen:

Niko: ”On aidosti hienoa päästä työskentelemään ympäristössä, missä ratkaisuilla haetaan riippumattomasti asiakkaalle monipuolista hyötyä sekä ajansäästöä. Ensimmäisen viikon jälkeen työilmapiirin positiivisuus sekä lämminhenkinen vastaanotto voimistaa omaa intoa ja oppimista. Mahdollisuudet, joita Kuluvaaka voi tuoda keskisuurille sekä suurille yritykselle ovat uniikit markkinassa. Siksi uskon tämän laivan seilaavan varmasti eteenpäin antaen hyviä kokemuksia kaikille, jotka siinä ovat mukana. Innolla odotan jalkautumista ”Manseen” ja Pirkanmaalle!

Minulla on yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja konsultoinnista pienistä, keskisuurista ja suuryityksistä.  Myös julkispuolen konsultoinnit sekä projektityöskentely olivat iso osa työelämääni viimeisen 7 vuoden aikana. Osaamiseni on painottunut aiemmin vakuutus-, pankki- ja kalustamisen maailmaan, joten on hienoa päästä tuomaan omaa osaamistani ”pöytään” koko porukalle näissä asioissa. Kuluvaakan minut toi uniikki konsepti, joka tuo kaikille osapuolille etua ja johon myös itse uskon!”

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland