Ajankohtaista
9

02.2017

Uuden asiakaspäällikön tervehdys

Kategoria: Artikkelit


Nuorehkon yrityksemme toimintaa ovat ohjanneet aina asiakaslähtöisyys, ymmärrettävyys ja riippumattomuus. Näistä ovat ajan myötä luonnollisesti muodostuneet myös arvomme. 100 % intohimo auttaa on ydinarvomme. Uusimpaan vahvistukseemme ajoneuvokaluston ammattilaiseen Mikkoon tämä on syvään juurtunut ominaisuus. Alla Mikon tervehdys kaikille asiakkaillemme.

Mikko: Tulen Kuluvaakaan yrittäjämaailmasta, jossa ehdin toimia palveluyrityksen osakkaana/yrittäjänä 10 vuotta. Kuluvaaka tuli minulle tutuksi yhteisistä projekteistamme, joissa pystyimme auttamaan asiakkaitamme ajoneuvokaluston palvelutason noston ja kustannussäätöjen parissa. Tiedän pystyväni auttamaan Kuluvaakassa asiakkaitamme jatkossa entistäkin laajemmin.

Työurani on aina liittynyt myyntiin, asiakaspalveluun ja rahoitukseen. Aikaisemmat työantajani ovat pääsääntöisesti toimineet autoalalla, myynnin, maahantuonnin tai rahoittamisen parissa. Nyt odotan innolla, että saan laajentaa osaamistani monelle minulle uudelle osa-alueelle.

Toimiva yhteistyö perustuu aina luottamukseen. Annathan meille mahdollisuuden ansaita luottamuksesi ja näyttää osaamisemme, kiitos!

Aurinkoisin terveisin!

Mikko

Uusien ja vanhojen työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä – ota rohkeasti yhteyttä!

Helena Myllärinen

Latest posts by Helena Myllärinen (see all)