Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Uuden asiakaspäällikön tervehdys

Nuorehkon yrityksemme toimintaa ovat ohjanneet aina asiakaslähtöisyys, ymmärrettävyys ja riippumattomuus. Näistä ovat ajan myötä luonnollisesti muodostuneet myös arvomme. 100 % intohimo auttaa on ydinarvomme. Uusimpaan vahvistukseemme ajoneuvokaluston ammattilaiseen Mikkoon tämä on syvään juurtunut ominaisuus. Alla Mikon tervehdys kaikille asiakkaillemme.

Mikko: Tulen Kuluvaakaan yrittäjämaailmasta, jossa ehdin toimia palveluyrityksen osakkaana/yrittäjänä 10 vuotta. Kuluvaaka tuli minulle tutuksi yhteisistä projekteistamme, joissa pystyimme auttamaan asiakkaitamme ajoneuvokaluston palvelutason noston ja kustannussäätöjen parissa. Tiedän pystyväni auttamaan Kuluvaakassa asiakkaitamme jatkossa entistäkin laajemmin.

Työurani on aina liittynyt myyntiin, asiakaspalveluun ja rahoitukseen. Aikaisemmat työantajani ovat pääsääntöisesti toimineet autoalalla, myynnin, maahantuonnin tai rahoittamisen parissa. Nyt odotan innolla, että saan laajentaa osaamistani monelle minulle uudelle osa-alueelle.

Toimiva yhteistyö perustuu aina luottamukseen. Annathan meille mahdollisuuden ansaita luottamuksesi ja näyttää osaamisemme, kiitos!

Aurinkoisin terveisin!

Mikko

Uusien ja vanhojen työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä – ota rohkeasti yhteyttä!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2019 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland