Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Uuden asiakaspäällikön tervehdys

Kevät on saapunut Kuluvaakan toimistolle ja vuoden ensimmäinen kvartaali lähestyy loppuaan. Kevään ja lisääntyneen valon lisäksi Kuluvaakalaiset ovat olleet innoissaan saadessaan uuden työkaverin, kun Nina Lukkari aloitti asiakaspäällikön tehtävissä viime viikolla. Nina tuo Kuluvaakaan arvokasta syväosaamista erityisesti taloushallinnon saralta ja täydentää hyvin asiakaspäälliköiden tiimiä. Alla Nina kertoo ensimmäisestä työviikostaan sekä taustoistaan.

Nina: Mitä enemmän perehdyn Kuluvaakan toimintaan, olen yhä vakuuttuneempi siitä, että hyödyt asiakasyrityksille ovat paljon enemmän kuin vain selkeät kustannussäästöt. Olen todella innoissani päästessäni kertomaan palvelun hyödyistä mahdollisimman monen yrityksen päättäjille. On ollut hienoa päästä perehtymään toimintamalliin ja olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka tehokkaasti asiakkaiden projektit hoidetaan eteenpäin. Lisäarvoa asiakaskohtaamisiin uskon tuovani oman osaamistaustani kautta niin IT kuin taloushallinnon aloilta, joiden lisäksi olen toiminut rahoitusratkaisujen sekä perintäpalveluiden parissa.

Ninan ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland