Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Uuden asiakaspäällikön esittely

Vuosi 2018 on alkanut Kuluvaakan toimistolla työntäyteisesti ja hyvällä mielellä. Ilolla ilmoitamme myös, että olemme jälleen saaneet joukkoomme uuden ammattilaisen Jukka Ruohon, jonka myötä avasimme myös uuden aluetoimiston Lahteen. Onnea Lahti! Seuraavassa Jukka kertoo tarkemmin hieman itsestään ja siitä, kuinka ensimmäiset viikot Kuluvaakalaisena ovat sujuneet.

Jukka: Reilu viikko takana Kuluvaakassa ja aika on kulunut nopeasti.  Täällä on mahtava työilmapiiri ja työkaverit! On hienoa aloittaa joukossa, jossa asioista on helppo keskustella ja tukea tarjotaan auliisti, kiitos. Kisälli-oppipoika hengessä olen saanut tutustua jo useampaan asiakkaaseen/asiakaspäällikköön in action- Samalla toimintaprosessit alkavat hahmottua. Jokaisella on hieman oma tapansa tehdä asioita, mutta vahvuuksien kautta näin pitääkin olla. Peruskonsepti vaikuttaa kuitenkin kaikessa taustalla, mikä on laadun tae. Asiakas tuntuu olevan kaikessa keskiössä. Täällä tehdään eikä jäädä tuleen makaamaan.

Tuon oman panokseni Lahden / Päijät-Hämeen talousalueelle ja kartoitan jo nyt asiakkuuksia, tuttuja ja tuntemattomia. Minulla on laaja, reilun kahdenkymmenen vuoden kokemus kaupan eri osa-alueilta myynnin ja johtamisen parissa. Osaamiseni on vakuuttamisen, logistiikan, ajoneuvokaluston sekä erikoiskaupan osalta vahvinta.

Mielessä asiakkaiden palveluostojen auditointi ja paremmat palvelut entistä fiksummin ja tehokkaammin, lähden taas innolla kohti uutta viikkoa. Siinäpä evankeliumia julistettavaksi…

Jukan ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2020 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland