Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Projektivastaavien tiimin uusi vahvistus

Helmikuu on hieno aika vastaanottaa uusi työntekijä! Raikkaan ja lumisen alkuvuoden lomassa projektivastaavien joukko kasvoi, kun työporukan kirjoa lisäämään saapui Santtu Nessling. Ohessa Santtu kertoo hieman itsestään ja ensimmäisestä työviikostaan:

Santtu: Ensimmäisen viikon jälkeen voin tunnustaa kollegoiden vakuuttavaa monen toimialan kokemuksella kalibroitua asiantuntemusta. Ammattitaitoa tulviva työympäristö on inspiroinut jo alusta alkaen oppimaan talon tavoille ja perhemäisen työyhteisön vuoksi työpaikalla vallitsee aito yhteishenki sekä positiivinen asenne työntekoa kohtaan. Kuluvaakan innovatiivisen yritysmallin vuoksi tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.

Olen muuttanut takaisin Suomeen neljän vuoden ulkomaanopiskeluiden jälkeen ja onnekseni alkutaival sai vauhtia jo varhaisessa vaiheessa, kun nopean ja sujuvan rekrytoinnin seurauksena Kuluvaaka tarjosi minulle projektivastaavan paikkaa. Takaisinmuutto ei aina ole yksinkertaista, joten lämmin vastaanotto näin talven keskellä tuntuu erittäin hyvältä!

Bangkokissa opiskelemani viestinnän ja suhdetoiminnan kandidaatin tutkinnon kautta olen jo ennestään päässyt johtamaan sekä koordinoimaan projekteja alusta loppuun saakka. Entiset projektini toimivatkin perusteena uuden työn etsimiselle, sillä projektityön rautaiseksi ammattilaiseksi kehittyminen vaatii jatkuvaa itsensä haastamista sekä useiden toimialojen asiantuntemusta.

Tästä paremmaksi ei uuden työn aloittaminen muutu!

Santun ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland