Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

”Projektivastaavat” tiimin esimies – Hae!

Kannustava kompensaatio

Hei Sinä, useat langat käsissäsi pitävä asiakas- ja projektityön ammattilainen! Me haluamme herättää Sinun huomiosi. Olet jo aiemmin johtanut prosessia ja projekteja ja etsit uusia haasteita, jossa vastuu ja valta kulkevat käsi kädessä.

Haluamme parantaa suomalaisten keskisuurten yritysten kustannuskilpailukykyä matkalla maailmalle ja tehokkaampaan liiketoimintaan.

Olemme alle 20 ammattilaisen muodostama nuori, kasvava, innovatiivinen ja täysin uudenlaisella konseptilla toimiva asiantuntijayritys, joka auttaa keskikokoisia yritysasiakkaita löytämään parempaa palvelua nykyistä kustannustehokkaammin. Käytännössä Kuluvaaka on riippumaton ostamisen asiantuntija henkilöstösivukulujen ja liiketoiminnan muiden kulujen auditoinnissa ja tarvittaessa kilpailutuksessa. Hyödynnämme asiakkaidemme hyväksi tehokkaasti tuhansien tuntien kokemusta ja neuvottelutaitojamme, laajoja verkostoja, massaostamista sekä tietovarastoamme.

Kuluvaaka on 100% riippumaton toimija ja tyypillisesti asiakasyritykset neuvottelevat Kuluvaaka Oy:n avulla pankki-, vakuutus-, ICT-, työterveys-, taloushallinta- tai vaikkapa toimitilavuokristaan ja -palveluistaan. Energisessä työyhteisössä työskentelee kanssasi johtamisen, ostamisen, analytiikan, tietovarastoinnin ja neuvottelutaidon konkareita. Työtä tehdään vain asiakaslähtöisesti, kovalla intohimolla ja hyvällä fiiliksellä eikä päivistä puutu tekemisen meininkiä.

Työpäiviisi tulee kuulumaan tämän kaltaisia tehtäviä:

  • Prosessin kehittämistä ja projektiorganisaation rakentamista sekä jatkuvan parantamisen kulttuurin tuomista koko porukalle. Projektivastaavien toimenkuvaan kuuluu tiedon koostamista ja analysointia, palvelun tarjoajien kontaktointia ja tarjousten pyytämistä. Lisäksi projektivastaavat tekevät lisäksi tarjousten auditointia, niiden yhteenvetoja ja raportteja, aktiivista yhteydenpitoa palveluntarjoajiin puhelimitse ja meilillä ja raportointia projektin etenemisestä asiakaspäällikölle ja muille tahoille talon sisällä

Tavoitteitasi alussa ja matkan varrella:

Ensimmäisen 6 kuukauden aikana olet saavuttanut seuraavia asioita:

  • Sisäistänyt Kuluvaakan asiakaslupauksen, arvot ja toimintatavat sekä saanut joukkuekavereiden luottamuksen
  • Luonut yhteisen strategian mukaisen mallin projektivastaavat tiimin prosesseista ja toimintamalleista, ottanut itse haltuun muutaman asiakkuuden ja hoitanut ne alusta loppuun yhdessä muun tiimin kanssa
  • Löytänyt oman roolisi Kuluvaakan tiimissä ja solahtanut työyhteisöön

Ensimmäisen 12 kuukauden jälkeen sinä:

  • Hoidat itsenäisesti useiden asiakkuuksien projekteja
  • Olet lisännyt ymmärrystäsi epäsuorien palveluostojen ja kilpailuttamisen palveluista syvällisesti, kehittynyt henkilökohtaisesti sekä tuonut oman panoksesi työyhteisön kehittymiseen oman osaamisesi ja/tai kehitysehdotustesi kautta

Toivomme, että Sinulla on voimakas halu kehittyä, olet yrittäjähenkinen, ahkera persoona ja käytät ammattitaitosi sinulle tärkeällä tavalla. Tuntuuko tehtävä aidosti “omalta”?

Jos olet kiinnostunut liittymään osaksi asiantuntija-tiimiämme, jätä avoin hakemus lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekry@kuluvaaka.fi.

Halutessasi kuulla lisää, soitathan niin jutellaan – Kari Honkikangas p. 0500 703 092 tai Janne Kajala p. 050 424 3960 . Hakuaikaa on 7.2.2020 saakka.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2020 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland