Ajankohtaista
7

12.2017

Positiivista jännitystä ja hyviä fiiliksiä

Kategoria: Artikkelit


Tämä viikko alkoi positiivisella jännityksellä kaikkien Kuluvaakalaisten osalta, kun remmiin astui kaksi uutta Projektivastaavaa Heidi ja Kari. Maanantain päätteeksi pää oli pyörällä sekä kouluttajilla että uusilla tulokkailla: fiilis oli väsynyt mutta onnellinen. Heidi ja Kari ovat päässeet hommaan vikkelästi jyvälle, vaikka sisäistettävää laajan toimialan yrityksessä on paljon. Nyt osaamista lähdetään syventämään vaiheittain tiimin tukea hyödyntäen. Alla uusien vahvuuksiemme esittely ja mietteitä ensimmäisestä viikosta omin sanoin:

Heidi:

Ensimmäinen työviikkoni on lähtenyt mainiosti liikkeelle. Odotan ilolla ja innolla projektivastaavana ensimmäisiä oikeita toimeksiantoja, jotta pääsen näyttämään kykyni. On hienoa olla yksi Kuluvaakalaisista ja tuoda oma panokseni tähän motivoituneeseen ja ammattitaitoiseen tiimiin.

Minulla on monipuolinen, pitkä asiakaspalvelu- ja assistenttitausta eri aloilta. Työkokemukseni on ehdoton vahvuuteni ja uskon että siitä on paljon hyötyä projektivastaavan tehtävässä. Polkuni projektivastaavana on vasta aluillaan ja se tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen matka uuteen maailmaan asiakkaidemme avuksi.

Kari:
Siirryin Kuluvaakalle logistiikkamaailmasta, tarkemmin ottaen express lähetysten sekä kotiinkuljetusten palveluista. Tutuksi tulivat aiemmalla uralla myynnin- ja tuotannon koordinointitehtävät, taloushallinto sekä asiakaspalvelu.

Uudessa työpaikassa aloittaminen jännittää aina, mutta ensimmäinen viikko on osoittanut mukavalla tavalla miten tiivis ja dynaaminen työyhteisö Kuluvaakalla on. Asioiden läpikäynti ja eteenpäin vieminen on tehty mahdollisimman tehokkaaksi ja asioita uskalletaan ajatella laaja-alaisesti. Kuluvaakalla vallitsee välittävä ja kunnioittava ilmapiiri joka motivoi oppimaan uutta ja tekemään parhaansa.

Vastapainoa työlle minulle antavat urheilu, matkustelu sekä luonnossa liikkuminen.

Helena Myllärinen

Latest posts by Helena Myllärinen (see all)