Ajankohtaista
7

08.2017

Pankkialan osaamista projektivastaava tiimiin

Kategoria: Artikkelit


Kesälomat on vietetty ja mieli irrotettu hetkeksi lähipiirin ja harrastusten pariin. Levänneenä on hyvä tarttua jälleen syksyn haasteisiin. Syksy on tunnetusti aikaa, jolloin käännetään uusi lehti elämässä ja tartutaan tuleviin koitoksiin tarmoa puhkuen. Me Kuluvaakalla lupaamme yhä edelleen tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja tarttua jokaiseen toimeksiantoon innolla sekä vain asiakkaan etu edellä. Tätä lupausta tukemaan olemme saaneet jälleen projektivastaava-tiimiimme uuden vahvistuksen Jasminin, jonka kokemus pankkialalta tuo porukkaamme taas lisää ammattitaitoa. Seuraavassa Jasmin kertoo omin sanoin kuinka ensimmäiset viikot projektivastaavan työtehtävässä ovat lähteneet sujumaan:

’’Minulla on nyt kolmas työviikko käynnissä Kuluvaakalla ja minut on otettu loistavasti vastaan. Työyhteisö on motivoiva ja työntekoon suhtaudutaan intohimoisesti ja ihmisläheisesti. Ensimmäiset työpäivät ovat osoittaneet työn monipuolisuuden, joka mahdollistaa oman osaamisen jatkuvan kehittämisen.

Aikaisempaa työkokemusta minulle on kertynyt pääasiassa myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Siirryin Kuluvaakalle pankkimaailmasta uusien haasteiden perässä. Odotan jo innolla oppivani uutta ja kehittyväni mahdollisimman nopeasti tämän alan osaajaksi. Samalla saan paljon uusia tuttavuuksia sekä tietenkin tuoda oman merkitsevän panokseni yritykselle osana tiimiä. Mahtavaa olla osa Kuluvaakan kasvutarinaa!’’

Jasminin ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä täältä – ota rohkeasti yhteyttä!