Palvelut
Hallintopalvelut ja muut hallintokulut

Vahinkovakuutus

Vahinkovakuutusmarkkinoilla tarjoamme asiakkaillemme Suomessa harvinaisen puolueettoman vakuutuskonsultaation ja –kilpailutuksen.

Tuomme asiakkaalle vakuutusneuvotteluihin kumppaniksi pitkän kokemuksen vakuutusten parista. Vakuutuksia kilpailuttaessamme käymme läpi asiakkaan nykyturvan ja tarpeet, avaamme vakuutusehdoissa käytettyä kapulakieltä ja pyrimme saamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisuuden kokonaisuuden parhaalla mahdollisella hinnalla. Voimme tällä yli 200 kilpailutuksen kokemuksella sanoa, että poikkeuksetta joko turvatasoissa, omavastuissa, vakuutusmäärissä, riskienhallinnassa tai kustannuksissa on merkittäviä parannusmahdollisuuksia.

Talous- ja palkkahallintapalvelut

Tilitoimistot tarjoavat normaalien palvelujen lisäksi usein myynti- ja ostolaskujen hoitamista sekä palkanlaskentapalveluja.

Monet toimijat, voimakas keskittyminen sekä erot palveluissa ja hinnoittelussa tuovat omat vaikeutensa palvelun ja sen kustannusten ymmärtämiseen. Asiakkaat ovat usein epätietoisia palveluntarjoajan hinnoittelusta ja todellisista tehdyistä tuntimääristä.

Tilitoimistojen kilpailutus on useimmiten mukana toimeksiannoissamme ja kokemuksemme myötä osaamme olla neuvotteluissa tiukkana – on myös mahdollista, että näiden keskustelujen myötä
alemmat kustannukset ja oikea palvelutaso löydetään nykyisen kumppanin luota.

Markkinoinnin ostot

Sisältyipä markkinointikustannuksiisi sitten painotuotteita, logolla varustettuja mustekyniä tai mainostoimiston palveluita, kannattaa ne kilpailuttaa kauttamme. Mediamarkkina on isossa murroksessa ja yksikköhinnat sitä kautta hyvä käydä läpi. Markkinointi-ihmiset eivät myöskään – with all respect – ole kaikkein kustannusohjautuvinta porukkaa vaan ydinosaaminen on muualla. Siksi neuvottelut tällä osa-alueella asiakkaidemme apuna ovat olleet hyvin mielenkiintoisia.

Mobiililiittymät ja tietoliikennepalvelut

Mobiililiittymien kilpailutus mielletään jo kuluttajapuoleltakin tutuksi konseptiksi: katsotaan vain sopiva paketti sopivaan hintaan ja mennään sillä. Kuitenkin kokonaisuus on monesti tätä huomattavasti moninaisempi ja monimutkaisempi. Usein jo pelkällä liittymäkannan optimoinnilla saavutetaan merkittävää kustannushyötyä puhumattakaan kunnon kilpailutuksesta, jolloin pakettien kirjo laajenee ja uudetkin toimijat pääsevät aidosti kisaamaan ”oikeasta” kustannuksesta. Säästöpotentiaali on merkittävä, mutta kilpailuttaminen erittäin työläs, ellei sitä tee viikoittain ja hyödynnä valmista kilpailutusalustaa, kuten me sen teemme.

Koti- ja ulkomaan logistiikka sekä varastointi

Toimialasta riippuen logistiikka ja varastointi voi pitää sisällään suuria, monia tonneja painavaa kuormaa tai keskittyä useiden pienempien postipakettien toimittamiseen. Logistiikkaan voidaan kytkeä myös varastointiratkaisut. Toisinaan myös erinäiset kuriiripalvelut voivat tulla kysymykseen. Olemme toiminnassamme kilpailuttaneet monenlaisia logistisia ratkaisuja ja mielellämme käymme läpi myös yrityksesi kokonaisuuden varmistaen, että hinta vastaa markkinatasoa ja tukee yrityksenne toimintaa. Tässäkin toiminnossa voi olla viisasta miettiä keskittämistä, jolloin yhdellä palveluntarjoajalla on koko ketju hallussa. Markkinassa on kova sähinä juuri nyt ja kilpailuttaminen on kannattanut kaikissa tapauksissa.