Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan

Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksen parasta mainosta ja heidän ansiostaan työt eivät Kuluvaakalla näytä loppuvan. Jotta voimme lunastaa asiakkaille annetut lupaukset, on joukkueemme kasvanut taas. Viime maanantaina meillä aloitti asiakaspäällikön tehtävässä Petri Joutsen. Petri on tarttunut hommiin hyvällä jalalla ja innolla jo ensimmäisestä päivästä lähtien. Hänen taustoillaan saadaan lisää arvokasta osaamista taloon. Petri avaa historiaansa ja omia fiiliksiään ensimmäisestä työviikosta:

Olen parikymmentä vuotta työskennellyt eri toimialoilla suurissa suomalaisissa palveluyrityksissä myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Operaattorimaailma ja ICT-ratkaisut näistä vahvimpana, mutta myös mm. vartiointi, vaihtomatot sekä kiinteistönhuolto ovat tulleet hyvinkin tutuksi.

On ollut erittäin mukavaa hypätä mukaan Kuluvaakan porukkaan. Vahvan tekemisen meiningin aistii jo ulko-ovelta ja uskon taustastani olevan jatkossa merkittävää hyötyä asiakasyritysteni liiketoiminnan kehittämisessä.

Ollaan yhteyksissä ja katsotaan miten voin olla avuksi, löydämme varmasti teille sopivimman ratkaisun.

Terveisin, Petri

Kuluvaakalla on ollut haku vastikään auki Helsingin lisäksi myös Turkuun ja uusia projektivastaaviakin tarvitaan. Vaikka nämä haut ovat jo sulkeutuneet, hakujemme välissä otamme avoimia hakemuksia vastaan osoitteeseen rekry@31.217.192.146 laajasti eri toimialojen asiakaslähtöisiltä ja yrittäjähenkisiltä ammattilaisilta, jotka kokevat Kuluvaakan arvot omakseen. Olisiko nyt sinun vuorosi kääntää uusi lehti elämässä?

Aurinkoista kevättä!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2020 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland