Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Lupauksista tekoihin

Uusi vuosi ja uudet kujeet, ja niin myös meillä Kuluvaakalla! Usein uusi vuosi aloitetaan uudenvuodenlupauksella. Me lupaamme jatkaa edelleen positiivisella mielellä ja asiakkaan etu edellä kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Jotta pystymme palvelemaan laajemmin, syvemmin ja useampaa asiakasta, uusi vuosi tuo mukanaan myös vahvaa kasvua. Olemmekin saaneet avainhenkilöjoukkoomme kolme uutta vahvistusta, joiden kokemus ja osaaminen täydentävät tiimiämme entisestään.  Alla tarinaa heistä itsestään, osaamisestaan ja fiiliksistään reilun puolikkaan työviikon jälkeen.

Markku: Aloitin Kuluvaakalla Pirkanmaan asiakaspäällikkönä ja odotankin jo innolla pääseväni tositoimiin ja löytämään asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut! Omaan pitkän kokemuksen riskienhallinnan, taloushallinnon, leasingin ja logistiikan parista. Entisen työpaikkani kautta tunnen ICT-alan kuin omat taskuni.  Olen aikaisemmin ollut mukana tekemässä erilaisia taloushallinnon integraatioita ja SAP, Finvoice ja taloushallinnon ulkoistukset ovatkin tuttua puuhaa. Uskon, että monipuolinen työkokemukseni sopii hyvin Kuluvaakan arvomaailmaan.

Olen jo ensimmäisten päivien aikana päässyt todistamaan, kuinka kilpailuttaminen ja kulusäästäminen tehdään ammattitaidolla ja tullut siihen lopputulokseen, että moni tuttava yrityksenikin olisi säästynyt monelta kipeältä päätökseltä, kun olisi käyttänyt ammattilaisen apua säästöjen löytymiseen. Olen onnekas ollessani nyt siinä asemassa, jossa pääsen auttamaan asiakasta osaavan työyhteisön tukemana. On todella hienoa päästä osaksi näin dynaamista ja ammattimaista työyhteisöä.

Timo: Olen toiminut 25 vuotta tulosvastuullisessa asiakaspalvelu- ja myyntityössä. Kuluvaaka tarjoaa loistavan mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistani ja tuon omalla osaamisellani lisävoimaa Kuluuvaakan kiinteistöpuolen asioihin, joiden kanssa olen työskennellyt aktiivisesti viimeiset 15 vuotta.

Halu helpottaa muiden työtä ja tuoda uusia näkemyksiä asioiden hoitoon pitävät minut aktiivisena ja auttavat minua eteenpäin. Asiakkaiden tyytyväisyys ovat työni suola ja antavat suurta mielihyvää itselleni. Olen perheellinen ihminen, joka katsoo tulevaisuuteen erittäin positiivisesti.

Susanna: Ensimmäiset työpäivät takana ja minut onkin otettu hyvin mukaan työyhteisöön. Kuluvaakassa vallitseekin selkeästi positiivinen ja avoin ilmapiiri, jossa on mukava työskennellä. 😊 Olen saanut jo tradenomi koulutukseni kautta kokemusta monipuolisesta projektityöskentelystä.  Työkokemusta minulla on asiakaspalvelun parista hyvin erilaisilta toimialoilta ja olen toiminut myös monipuolisissa tutkimusassistentin työtehtävissä markkinatutkimusyrityksessä. Uskon, että taustastani on hyötyä siirtyessäni Kuluvaakalle projektivastaavan työtehtävään. Odotan innolla, että pääsen oppimaan uutta ja kohti uusia haasteita!

Uusien ja vanhojen työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä – ota rohkeasti yhteyttä!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2019 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland