Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Laskuri

Autamme yritystäsi valitsemaan oikeat kumppanit kaikissa yrityksen talouteen liittyvissä asioissa. Sinä säästät merkittävän määrän rahaa ja voit viettää enemmän aikaa ydinliiketoiminnan tai vaikka perheen kanssa. Voit tarkistaa sivumme laskurin avulla, kuinka paljon.

Yhteiskuntamme tai minkä tahansa Eurooppalaisen valtion selkärangan muodostavat ihan pienten yritysten lisäksi ne 20-500 työntekijää työllistävät yritykset, jotka pystyvät tekemään tulosta ja joiden tavoitteena on kasvaa. Yrityksen pärjääminen ratkaistaan vuosittain tai joskus pidemmällä aikavälillä kahden ja pelkistetysti vain kahden tekijän summana, tulot ja menot. Tämän toteamiseen ei tarvita vielä laskuria. Tästä huolimatta yritysten johtamiseen, yrityskulttuuriin, ostoprosessiin ja palveluntarjoajien kilpailutukseen on panostettu melko vähän. Kokemus on osoittanut, että tämän kokoluokan yrityksillä on erittäin hyvät mahdollisuudet merkittäviin kustannussäästöihin ja parempaan palveluun. Näitä pitää osata kuitenkin vaatia. Samalla olisi kuitenkin tärkeä keskittyä niihin asioihin, jotka osaa parhaiten. Joku viisaampi on todennut, Että ”fokus = voima”.

Yrityksemme perustamisen suurin syy on tuoda tasapuolinen neuvotteluasema näiden yritysten ja usein isojen palveluntarjoajien välille. Me olemme viimeisen 20 vuoden aikana tavanneet näiden yritysten omistajia, päättäjiä ja operatiivista johtoa pyöreästi 4.000 kertaa, joten ”ihan tyhjästä ei tarvitse nyhjäistä”. Näiden keskusteluiden pääpaino on ollut yritysten pankki-, työeläke-, vahinkovakuutus-, työterveyspalvelu-, tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelu sekä varallisuuden kasvattamisasioissa. Tässä on vielä ns.” tekemätön paikka” ja olemme valmiina palvelukseenne, kuin partiopojat! Laskuri muuttaa sinun tarinasi euroiksi.

Toimintamme perustuu vahvasti liikeideaan, joka on ainutlaatuinen, mutta myös vahvoihin verkostoihin, asiakastuntemukseen, kokemukseen, osaamiseen ja ennen kaikkea ylivoimaiseen palveluun. Edustamme VAIN asiakasta ja saamme palkkiomme VAIN asiakkaalta. Laskurin mukaisissa säästöissä on huomioitu palkkiomme. Meidän tehtävä on varmistaa, että asiakas neuvottelee säännöllisesti kaikista edellä mainituista palveluista. Myös ”vanhat” asiakkaat ansaitsevat oikean hinnan. Finanssipalveluiden pitää monipuolistua ja parantua merkittävästi nykyisestä.

Usein ammattitaitoinen osaaja pystyy neuvottelemaan vähintään 20- 30 % paremman hinnan palvelun tuottajan kanssa kuin yksittäinen asiakas. Tarkista laskurista oma tilanteesi. Kyse on myös suurten lukujen laista, poolauksesta sekä sitä kautta neuvotteluvoimasta. Mutta vielä enemmän siitä, että jätetään yritysjohdolle ja yrittäjälle aikaa tehdä sitä, minkä he parhaiten osaavat. Yleensä neuvotteluiden suurin este heikon osaamisen lisäksi on kohtuuton ajankäyttö sekä neuvotteluvoiman puute. Lisäksi isoja neuvotteluita käydään liian harvoin eli neuvotteluista ei muodostu rutiinia eikä asiakkaalle näin ollen muodostu mielikuvaa markkinoiden kehityksestä saati yleisestä hinta- ja palvelutasosta. Tätä varten olemme kehittäneet laskurin, jolla saat paremman käsityksen, minkä arvoista apumme olisi sinun yrityksellesi.

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2020 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland