Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kuluvaakan tiimi kasvaa uudella asiakaspäälliköllä

Vuosi 2020 on ollut ehdottomasti poikkeuksellinen. Kuluvan vuoden aikana Kuluvaakan porukka on täydentynyt uusilla osaajilla sekä maailmantilanne on pakottanut ajattelemaan liiketoimintaa uusista näkökulmista. Juuri tämä vuosi on herättänyt yritykset pohtimaan yritysten kuluja. On aika hyödyntää kaikki säästöt mitä hankintasopimusten kilpailutus tuo. Kuluvaakan asiantunteva henkilöstö kasvaa jälleen uudella taitavalla osaajalla!

Tervetuloa Ilpo Pehkonen!

Alla on Ilpon esittely ja fiilikset ensimmäisten viikkojen jälkeen:

Ilpo: Ensimmäiset viikot Kuluvaakalla ovat olleet äärimmäisen inspiroivia! Työskentely tällaisessa asiantuntijaympäristössä ja oman panoksen tuominen sen päivittäiseen tekemiseen on tuntunut todella luontevalta. Kuluvaakan palvelumallin ja tarinan jakaminen päättäjille mahdollistaen liiketoiminnan tukemisen säästöjen myötä antaa itselle vahvan tunteen oman työnsä merkityksellisyydestä. Entisenä huippu-urheilijana ymmärrän tiimityöskentelyn merkityksen menestyksen saavuttamiseksi ja tiimin muodostaminen yhdessä asiakkaan kanssa tekee työstä ainutlaatuisen.

Olen koulutukseltani KTM ja työskennellyt erityisesti kasvuyritysten liiketoiminnan skaalaus projektien parissa viimeiset 7 vuotta. Tämän lisäksi, olen toiminut urheilualan konsulttina viime vuodet niin Suomessa kuin Australiassa, jossa asuin viimeiset 2 vuotta.

Mahtavaa olla osana Kuluvaakan asiantuntijaryhmää!

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland