Ajankohtaista
29

01.2019

Kuluvaakan ensimmäinen myynti- ja projektiassistentti esittäytyy

Kategoria: Artikkelit


Vuosi on lähtenyt tehokkaasti käyntiin ja Kuluvaakan tiimi kasvoi jälleen, kun joukkoomme liittyi ensimmäinen myynti- ja projektiassistentti Vilma Tiusanen. Assistentin roolissa Vilma pääsee näkemään tiimimme toiminnan kokonaisuudessaan ja kehittämään toimintaamme tehokkaammaksi sekä tuomaan asiakaspäälliköille tärkeää apua asiakkaiden palveluun. Vilman mietteitä ensimmäiseltä työviikolta:


Vilma: Ensimmäisen viikon jälkeen olen todella vaikuttunut, kuinka lämpimästi koko Kuluvaakan tiimi on ottanut minut vastaan ensimmäisestä päivästä lähtien. Parempaa vastaanottoa en olisi osannut toivoa!


Olen päässyt seuraamaan jo aiemmin Kuluvaakan kasvua ja kehitystä mm. parin vuoden takaisen kouluprojektin tiimoilta. Nyt onkin hienoa päästä itse mukaan tiimiin ja antamaan oma panokseni sekä saada mahdollisuus työskennellä vanhojen konkareiden kanssa ja oppia näin uutta. Olen aiemmin työskennellyt asiakaspalvelun sekä myynnin parissa ja nyt opiskelen Haaga-Heliassa liiketaloutta ja tutkinto on kivasti loppusuoralla. Odotan innolla uusia haasteita.

Vilman ja muiden työntekijöidemme yhteystiedot löydät täältä.