Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Kokenut hyvinvointialan ja b to b ammattilainen vahvistamaan Kuluvaakan markkinajohtajuutta

Kuluvaakan porukka on saanut uuden ammattilaisen joukkoonsa. Lue mitä mieltä Jani on ensimmäisistä viikoista Kuuluvaakalla:

Jani: ”Ensimmäiset päiväni Kuluvaakalla alkavat olemaan takana päin ja on ollut äärimmäisen hienoa päästä osaksi tätä yli 20 eri (hankinnan) osa-alueen asiantuntijajoukkoa. Täällä on avoin ja kannustava työilmapiiri, ammattitaitoiset kollegat sekä Kuluvaakan ainutlaatuinen palvelumalli, joka mahdollistaa yrityksille arvokkaan näkymän nykysopimusten markkinaehtoisuudesta ja säästöpotentiaalista.  On ilo ja kunnia päästä jakamaan tätä tarinaa päättäjille ja tukea aidosti yritysten liiketoimintaa vihdoinkin asiakkaan kanssa samalle puolelle pöytää!

Olen toiminut lähes 20 vuoden ajan erilaisissa myynnin tehtävissä niin pienissä, keskisuurissa kuin suuryrityksissä. Yli puolet tuosta ajasta olen toiminut strategisen työhyvinvoinnin, sekä työterveyspalveluiden parissa. Lisäksi myös teknisen alan myyntikokemus rakennus-, teollisuus- sekä jälleenmyynnin parista on tuttua. 

Odotan innolla, että pääsen antamaan koko osaamiseni asiakkaiden ja koko tiimin käyttöön sekä rakentamaan yhdessä asiakkaiden kanssa vielä parempia suhteita palveluiden tarjoajiin.”

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2021 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland