Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Hyvien tyyppien työpaikka

Vuosi 2017 on edennyt puoleenväliin. Tämä puolikas on ollut jälleen opettavainen ja pitänyt sisällään menoa ja vilskettä sekä monia onnistuneita läpivietyjä projekteja. Tästä todisteena asiakkaidemme parantuneet palveluostojen ehdot sekä tyytyväisten asiakkaidemme referenssilistaus, jota ylpeydellä esittelemme: https://www.kuluvaaka.fi/referenssit/

Puoleen vuoteen mahtuu onnistuneiden projektien lisäksi paljon uusia Kuluvaakalaisia, TYKY-päiviä, kunniamainintoja ja ennen kaikkea hyvää meininkiä. Työntekijöiden viihtyminen ja työporukan avoin sekä hyvä ilmapiiri ovat yksiä niistä tekijöistä joiden vuoksi joka aamu on mukava tulla työpaikalle, ja tämä halutaan meillä varmistaa myös jatkossa.

Ennen juhannuksen viettoon siirtymistä voimme ylpeänä kertoa, että Kuluvaaka on saanut jälleen joukkoonsa hyvän tyypin, jonka logistiikkaosaaminen täydentää jo monipuolista työporukkaamme. Seuraavassa projektivastaava Markus Toikka kertoo omin sanoin itsestään sekä siitä miten ensimmäinen viikko Kuluvaakalaisena on sujunut:

Markus: Olen Markus Toikka, 34 -vuotias paljasjalkainen Jyväskyläläinen.  Osto-osaaminen ja hankintatoimen mahdollisuudet sekä merkittävyys yrityksen prosessien toimintaan ovat olleet niin aiemmissa työpaikoissa kuin logistiikkainsinöörin tutkinnossani pääosassa. Näistä lähtökohdista myös Kuluvaaka osoittautui minulle hyvin kiinnostavaksi vaihtoehdoksi etsiessäni uutta työpaikkaa. Työkokemusta olen hankkinut pääosin teollisista toimintaympäristöistä, kuljetusalalta sekä valmistavasta tuotannosta.

Vastaanotto Kuluvaakalla on ollut mainio. Väki täällä on aktiivista ja osaaminen tuntuu jakaantuvan moneen eri suuntaan. Tehtävää tuntuu jokaisella piisaavan. Usean eri osa-alueen osalta käydään jatkuvaa debattia tiimityönä ja ongelmia ei jäädä turhaan mietiskelemään. Ratkaisut löytyvät usein tehokkaasti yhteistuumin.

Kuluvaaka Oy:n arvot ovat näkyvästi esillä niin seinällä kuin toiminnassa. Erityisesti huomaan jo muutaman päivän kokemuksella täällä noudatettavan arvoja ja toimintamalleja, jotka sopivat omaan arvomaailmaani: avointa vuoropuhelua, riippumattomuutta, korostunutta palveluhenkisyyttä, sekä asiakkaan edun tavoittelua kaikissa tilanteissa.  Mainittavana asiana mieleeni on jäänyt myös osakkaiden toivomus, ettei omaa huonoa fiilistä ole hyvä tuoda työpaikalle, vaan ennemmin jakaa ne tarvittaessa osakkaiden kanssa. Se on mielestäni tärkeä kollegoiden työtä ja hyvää fiilistä kunnioittava tavoite! On hienoa ja varmaan aika poikkeuksellista, että tällaiselle asialle annetaan painoarvoa työpaikalla.

Markuksen ja muiden Kuluvaakalaisten yhteystiedot löydät täältä: https://www.kuluvaaka.fi/yhteystiedot/

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2019 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland