Ajankohtaista
24

11.2015

Esittelyssä tutkimusassistenttimme Helena Myllärinen

Kategoria: Artikkelit


Tutkimusassistentin roolissa edellisellä viikolla aloittanut Helena Myllärinen tuo Kuluvaakan tiimiimme vahvistusta laajan HR-taustansa sekä positiivisen ja aikaansaavan asenteensa myötä. Helena on jo lyhyessä ajassa päässyt hyvin mukaan porukkaamme, ja tulee olemaan olennainen osa jokapäiväistä toimintaamme sekä jatkuvasti kehittyvää yritystämme.

Helena avaa ensimmäisen viikon kokemuksiaan:

Ihmisläheinen työskentelytapa, jota toteutetaan Kuluvaakassa sekä sisäisesti että ulkoisesti, on omiaan HR-taustaiselle henkilölle. 27 ikävuoteen mennessä kokemusta on kertynyt vastuullisen HR-työn lisäksi myös myynnistä ja asiakaspalvelusta. Aiemmin kasvuyrityksessä toimineena arvostan haasteita ja mahdollisuuksia, joita laajeneva liiketoiminta tarjoaa. Monipuoliset työtehtävät rikastuttavat ammattitaitoa ja antavat perspektiiviä monista eri yritystoiminnan osa-alueista.

Toinen viikko on nyt käynnissä, ja tunnen jo olevani osa Kuluvaakan huipputiimiä. Odotan sormet syyhyten, että pääsen vielä paremmin käsiksi tutkimusassistentin päivittäiseen työhön ja kiinni rutiiniin. Nautin Kuluvaakan innovatiivisesta työkulttuurista ja yhdessä tekemisen meiningistä.

Helena tulee osana tutkimusassistentti-tiimiä olemaan tärkeässä roolissa oikeiden ratkaisujen löytämisessä asiakkaillemme sekä toimintamme kehittämisessä.

Mikäli kiinnostuit palveluista, joita Kuluvaaka voi yrityksellenne tarjota, otathan rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, miten voimme olla Teille avuksi.