Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle viimeistään huomenna.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Esittelyssä Kuluvaakan uusin tiimin vahvistus

Kuluvaakan kehityksessä ja kasvussa olennaisena osana on mukana ammattitaitoinen henkilöstö, johon saatiin vahvistusta kun Sofia Tornberg aloitti tutkimusassistentin roolissa. Sofialla on vankka kokemus ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta muun muassa pankkipalvelujen parista ja näitä tietotaitoja hän pääsee hyödyntämään jokapäiväisessä toiminnassa.

Sofia kuvaili itseään seuraavasti:

Olen 27-vuotias palveluiden tuottamisen ja johtamisen restonomi. Työelämässä olen ehtinyt näyttää kynteni muun muassa asiakassuhteiden, projektinhallinnan ja pankkialan parissa.

Kuluvaakan uusimpana tiimiläisenä olen jo ehtinyt tutustua mielenkiinnolla työtehtäviini ja uskon, että jatkossa pääsen varmasti hyödyntämään organisointi-, asiakaspalvelu- ja kokonaisuuksien hallintataitojani yrityksen vauhdikkaassa arjessa.

Vapaa-ajallani rentoudun luonnossa sekä harrastusten ja ystävien parissa, joista ammennan energiaa myös työpäiviini. Toivottavasti minut tullaankin tuntemaan myös Kuluvaakalla aikaansaavasta työotteesta ja positiivisesta asenteesta!

Sofia on jo kuluneen kahden viikon aikana päässyt hyvin kiinni toimintaan ja tulee olemaan tärkeä osa oikeiden ratkaisujen löytämiseksi asiakkaalle. Hänen positiivinen, aikaansaava ja toimeen tarttuva asenne on erittäin hyvä lisäys Kuluvaakan tiimiin.

 

Kuluvaaka logo valkoinen

© 2019 Kuluvaaka Oy. All Rights Reserved. | Tietosuojaseloste

Helsingin toimipiste
Tammasaarenlaituri 3
00180 Helsinki, Finland

Tampereen toimipiste
Hatanpään valtatie 24, 3.krs
33100 Tampere, Finland

Lahden toimipiste
Askonkatu 9
15100 Lahti, Finland

Turun toimipiste
Juhana Herttuan puistokatu 21
20100 Turku, Finland

Keravan toimipiste
Kumitehtaankatu 5
04260 Kerava, Finland